Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Seri: Jeg vil ikke tænke på det

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. november 2017


Seri: Jeg vil ikke tænke på det

Jean-Michaël Seri var utrolig tæt på at få sit drømmeskifte fuldført i sommers, da Barcelona pludselig bankede på døren. Catalanerne blev enig med Nice om en pris på 40 millioner euro og Seri sagde ja til skiftet - men i sidste øjeblik bakkede Barcelona ud af handlen.

I et interview med France Football et par måneder senere fortæller Seri, at han ikke har lyst til at tænke på det.

- Jeg har ikke rigtig lyst til at tænke på alt det, der skete. Det var en svær periode for mig. Jeg var fokuseret på landskampene og da jeg kom hjem til Nice skubbede jeg det hele til side. For mig er alt glemt. Jeg har lukket den bog.

- Selvfølgelig rørte det mig. Men selv i dag, når jeg kigger tilbage, så gjorde jeg det rigtige: Jeg fokuserede bare på mit spil. Der var ikke andre løsninger end at fortsætte med at spille. Alt andet havde ikke gjort noget godt for mig.

- Jeg indrømmer gerne, at det ikke var let, men jeg har tømt mit hoved. Jeg tænker på fremtiden og der er gode ting i vente for mig. Selv hvis det er Barcelona, så vil jeg ikke spille anden violin - jeg ved, hvad jeg kan og jeg har vist det på banen.

- Jeg drømmer om at spille for Barcelona, men beskeden var klar. Mange ville have ventet længe på det skifte og mange ville have talt ud i medierne - men for mig handler det om, at spillere skal tale på banen.

Du kan læse Seris lange udtalelse kort efter det mislykkede skifte her.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder