Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barcelona jagter den nye Marcelo

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. november 2017


Medie: Barcelona jagter den nye Marcelo

20-årige Guillherme Arana løber i øjeblikket rundt på de brasilianske græstæpper og imponerer stort. Faktisk så stort, at han er udset til at skulle være den nye Marcelo. Atletico Madrid og Sevilla har fulgt ham tæt i flere måneder og nu har også Barcelona indledt jagten, melder SPORT.

Han er en livlig venstreback med fart i støvlerne og en god teknik. Han er meget offensiv, men formår samtidig at overholde sine defensive pligter. Til trods for at han kun er 20 år, så får han store roser i hjemlandet og et salg kan meget vel komme på tale allerede til januar eller til sommer, erkender Corinthians-præsidenten Roberto de Andrade.

Klubben har nemlig økonomiske problemer og kan derfor se sig nødsaget til at sælge ud. De får dog ikke 100 procent af et eventuelt salg af Arana. De får kun 40 procent og resten deles mellem investorgrupper, som har andel i rettighederne. Præcis som Neymar i sin tid, hvor Santos heller ikke fik samtlige kroner som Barcelona betalte.

Angiveligt skulle Lucas Digne være et emne, som er på vej videre for at få fast spilletid. Han har udfordringer med at spille Jordi Alba af pinden og her kan Arana komme ind i billedet som en stærk substitut.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder