Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paco Alcácer: Jeg vil gerne blive i klubben

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 8. november 2017


Paco Alcácer: Jeg vil gerne blive i klubben

FC Barcelonas spanske angriber Paco Alcácer har for alvor spillet sig ind i FC Barcelona-fansenes hjerter på det sidste. I weekenden blev han således matchvinder i 2-1 sejren over Sevilla hjemme på Camp Nou. Her greb 24-årige Paco Alcácer for alvor chancen, som Ernesto Valverde havde givet ham. Han scorede begge FC Barcelonas mål.

Også i slutningen af sidste måned var angriberen på pletten, da han scorede i 3-0 sejren over Real Murcia på udebane i Copa del Rey-turneringen. I et interview med beIN Sports fortæller Paco Alcácer, at han nyder at være i klubben. Han vil meget gerne blive her.

- Jeg nyder virkelig at spille for FC Barcelona. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået chancen af træneren på det sidste. Heldigvis har jeg vist ham, at han kan regne med mig. Jeg er fast indstillet på at blive i klubben.

- Jeg arbejder hårdt til træning hver dag. Jeg forsøger bare at blive bedre for hver dag der går. Det er en kæmpe ære for mig at spille sammen med Luis Suárez og Lionel Messi oppe foran. De er de bedste angribere i verden, som jeg lærer meget af til træning

- Vi er en stor trup med mange utroligt dygtige spillere, så man er nødt til at arbejde hårdt, hvis man vil spille kampene. Samtidig skal du gribe chancen, når du får den. Det har jeg heldigvis gjort, så jeg er meget lykkelig lige nu. Nu håber jeg bare på, at jeg kan fortsætte den gode stime efter landskampspausen. Jeg elsker bare at hjælpe holdet. Det er det vigtigste for mig, sagde Paco Alcácer til beIN Sports.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder