Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chygrynskiy: Blev presset af min pris

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. november 2017


Chygrynskiy: Blev presset af min pris

Dmitro Chygrynskiy blev for år tilbage købt af FC Barcelona i en handel, som absolut ikke gav meget af sig. Han fik en enkelt sæson på Camp Nou og han indrømmer klart, at han kunne mærke presset på grund af den daværende høje pris.

25 millioner euro - svarende til 186 millioner kroner - betalte Barcelona til Shakhtar for at få fingrene i forsvarsspilleren, som ikke havde det let på Camp Nou.

- De 25 millioner euro, som blev betalt for mig, satte mig under et gevaldigt pres - jeg var ikke så meget værd.

- Da jeg ankom var det en helt anden verden. Jeg var overrasket over spillernes niveau hos f.eks. Messi og Zlatan Ibrahimovic. Jeg var en del af et imponerende hold.

- Jeg var også overrasket over hvordan Camp Nou behandlede mig. Jeg forstod aldrig, at de det ene sekund hyldede mig og det andet råbte mod mig. Det var underligt.

Det var Pep Guardiola der i sin tid stod i spidsen for Barcelona som ønskede Chygrynskiy til klubben. Spilleren fortæller, at han fortsat er i kontakt med Guardiola.

- Ja, vi har stadig kontakt. Senest han ringede til mig var for at høre mere om Douglas Costa.

Til slut giver han sit syn på debatten omkring Ronaldo og Messi.

- Ronaldo er god til at score mål, men han er ikke verdens bedste fodboldspiller; dertil er han for selvisk. Messi er anderledes og sætter altid holdet foran sig selv, kommer det slutteligt fra Chygrynskiy ifølge Cadena Ser.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder