Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg bestemmer ikke på landsholdet

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. november 2017


Messi: Jeg bestemmer ikke på landsholdet

Lionel Messi er op til flere gange blevet beskyldt for at bestemme hvilke spillere og trænere, som skulle indgå på det argentinske landshold. Specielt i sagen omkring angriberen Icardi. Her forlød det flere gange, at Messi ikke ønskede at se ham på landsholdet.

Desuden skulle det også have været Messi som ville have Jorge Sampaoli som cheftræner for landsholdet, men i et nyligt interview fra Rusland, hvor Argentina lige nu opholder sig, skyder Messi alt til jorden.

- De siger, at jeg bestemmer hvilke trænere og spillere der skal være på landsholdet. Det er løgn. Mascherano, Di Maria, Biglia... de er alle store fodboldnavne i verden og at komme med disse antagelser er respektløs.

- Sådan er jeg ikke og jeg har ikke mere at sige til den sag.

Messi og Argentina spillede ikke godt under VM-kvalifikationen og måtte vente til absolut sidste gruppekamp før de sikrede sig VM-billetten på et hattrick af Messi.

- Vi kunne ikke misse VM, men det er sandt, at vi virkelig led undervejs. Hver gang, jeg kom tilbage til Barcelona, begyndte jeg altid at regne på, hvad vi skulle have af point for at komme med, fortæller Messi før han erkender, at han helst vil undgå at møde Spanien.

Argentina er topseedet mens Spanien findes i pot 2. Derfor kan de to mandskaber mødes i gruppespillet.

- Jeg foretrækker at undgå Spanien i gruppespillet. De er en meget svær modstander, fortæller han ifølge TyCSports.

Der er lodtrækning til VM den 1. december.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder