Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho: Barca er mere end bare en klub

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 9. november 2017


Paulinho: Barca er mere end bare en klub

FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue brasilianske Paulinho for et større beløb i kinesiske Guangzhou Evergrande. Mange var skeptiske, da FC Barcelona hentede ham til klubben, men man må for alvor sige, at 29-årige Paulinho har svaret kritikkerne igen med en række flotte præstationer i FC Barcelona-trøjen. Han har således fået spilletid i 14 ud af 16 kampe denne sæson. Samtidigt har han kronet de flotte præstationer med 3 mål.

Lige nu er Paulinho afsted med Brasiliens landsholdtrup for at spille to venskabskampe, hvor man skal møde Japan og Brasilien. I den brasilianske landsholdslejr fangede det brasilianske medie Folha de Sao Paulo midtbanemanden til en snak om hans forhold til hans nye klub FC Barcelona.

- Jeg må bøje mig for FC Barcelona. Det var en drøm der gik i opfyldelse for mig, da mit skifte til klubben blev en realitet. FC Barcelona er mere end bare en klub. Det er en helt unik kultur, som ikke findes andre steder. Det er virkelig en unik klub, som har et helt specielt DNA. Du er nødt til at forstå klubbens DNA, hvis du vil spille der. Jeg nyder virkelig at være en del af klubben, sagde Paulinho til Folha de Sao Paulo.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder