Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Thiago: Man ved aldrig om jeg vender tilbage

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. november 2017


Thiago: Man ved aldrig om jeg vender tilbage

Thiago Alcantara tog skiftet fra FC Barcelona til Bayern München tilbage i 2013 og selvom han nyder godt med spilletid i det tyske, så lukker han bestemt ikke døren for et comeback til Barcelona. Han er fortsat elsket af klubbens tilhængere - specielt fordi han har spillet godt i flere år.

- Barcelona vil altid være mit hjem. Ikke kun fordi, at jeg elsker klubben, men jeg elsker også byen. Man ved aldrig om jeg vender tilbage. Lige nu er jeg glad i Bayern München, men i fodbold kan alt ske, fortæller han ifølge El Club de la Mitjanit.

Thiago er efterhånden blevet 26 år og har spillet 134 kampe for Bayern München i løbet af sine fire sæsoner inklusiv de første kampe i indeværende sæson. Dertil har han scoret 21 mål og han har i den grad spillet fortryllende på den tyske midtbane.

Han er født i Italien af brasilianske forældre men valgte at tørne ud for det spanske landshold modsat sin bror, Rafinha, som spiller for det brasilianske landshold. De to brødre har dog har dog to vidt forskellige tider: Thiago nyder godt med spilletid og roser mens Rafinha nærmest altid er skadet og derfor sjældent får spilletid.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder