Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De nuværende fem største Barca-talenter

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. november 2017


De nuværende fem største Barca-talenter

Barcelonas berømte og anerkendte ungdomsakademi La Masia er kendt for deres samlebånds-produktion af Barca-spillere i verdensklasse.

I sidste sæson dominerede Barcelonas ungdomshold igen landets bedste junior-rækker, da de fik hevet hele 14 liga-titler med hjem til Catalonien. Den bedste præstation og statistik siden sæsonen 2013-14 for Barcelonas ungdomshold.

La Masias talent-fabrik er kendt for at producere nogle af de bedste fodboldspillere. Netop disse spillere har i en årrække hjulpet førsteholdet, når de helt store titler skulle i land.

Nyhedsmediet Sportskeeda har igen været ude med en top-fem liste - denne gang over de største Barca-talenter som lige nu løber rundt på Barcelonas U-19 hold Juvenil A.

Listen, som ses nedenfor, inkluderer ikke spillere fra Barcelonas B-hold.

De nuværende fem største Barca-talenter
5 - Ramón Rodriguez Jiménez


Ramón Rodriguez Jiménez som går under navnet "Munchu" er, i øjeblikket, en af de største talenter i La Masia. Den 18-årige midtbanespiller kom til Barca fra Mallorca i 2012, og har sidenhed udviklet sig med hastige skridt.

Munchu blev sidste år rykket op på Barcas U19-hold Juvenil A, hvor det unge talent ikke foldede sig ud som forventet grundet manglende stabilitet i spillet, specielt i UEFA Youth League.

Noget er dog sket siden.

Munchu dirigerer pt Barcas midtbane som en sand styrmand og spiller en stor rolle i den nuværende placering, hvor Juvenil er placeret på en tredje-plads i tabellen i Gruppe 3.

I La Masia startede han som en traditionel midtbane-motor, men den 18-årige har sidenhen fået forbedret flere aspekter i sit spil.
Idag er Munchu i stand til at varetage tjansen som offensiv midtbanespiller, da han både er giftig foran kassen og samtidig besidder nogle enestående frisparks-evner.

De nuværende fem største Barca-talenter
4 - Riqui Puig


Denne 18-årige knægt er et af de mest lovende talenter i La Masia - en spiller som er blevet hypet mere en nogen anden spiller i La Masia de sidste par år.
Puig blev kåret som den mest værdifulde spiller for Barcas U17-hold, da han og holdet vandt ABN AMRO Future turneringen i 2016.

Uden at være den højeste spiller på banen, har Puig bevist sine kvaliteter på grønsværen som oftest overstråler alle andres. Den unge spillers teknik og overblik sætter let tankerne hen imod Camp Nou´s yndling og verdensstjerne Andrés Iniesta, som er et ikon i klubben.

Puig kan spille som falsk ni´er, mens rollen som målscorer ikke er helt uvant for talentet.
Han blev rykket op på Juvenil A-holdet i denne sæson og har allerede bevist at han er en central og vigtig profil på holdet.

Der går derfor ikke lang tid, før vi kan forvente at se den lille tekniker på Barca B-holdet.

De nuværende fem største Barca-talenter
3 - Alex Collado


Alex Colado kom til La Masia i 2011 fra Espanyol og har, siden sin ankomst, toppræsteret og imponeret alle i og omkring klubben de seneste tre år.

Collado spillede en afgørende rolle under UEFA Youth League turneringen sidste år, hvor holdet tabte semifinalerne mod RB Salzburg.
Men sine fire mål indtil videre i sæsonen, har Collados navn trukket en del opmærksomhed i Catalonien, specielt efter sit imponerende mål mod Olympiakos i årets UEFA Youth League turnering.

Collado styrer oftest den offensive midtbane-rolle, men er også i stand til at spille højre wing.

Det unge talent sparker ekstremt hårdt med sin venstre fod og er en utrolig dribler, uanset hvor han befinder sig på banen. Samtidig har hans sans for at finde sine modspillere, uanset hvor presset han er.

De nuværende fem største Barca-talenter
2 - Iñaki Peña


Målmanden slog sit navn fast som kommende stjerne da han reddede seks ud af ni straffespark, da Barcas ungdomshold vandt finalen over Atletico Madrid i turneringen Torneo Internacional Infantil Reino de León.
I samme kamp scorede selvsamme Peña det afgørende mål på straffe, som sikrede titlen til de unge Barca-drenge.

Peña var kun 14 år gammel den gang, da Barca samtidig indså hvor stort et talent han var.

Den gang var Manchester United på besøg hos La Masia mere end én gang om året, for at se nærmere på Peña som spillede som en fuldvoksen stjerne og imponerede med nogle helt utrolige redninger og reflekser inde på målstregen. Barca slukkede dog håbet for englænderne, da de rykkede målmanden op i Juvenil A-holdet i 2015.

Det 18-årige stortalent har indtil videre gjort det fremragende for Juvenil A-holdet, hvor han har 11 kampe på cv´et.
Meget skal gå galt, hvis ikke Peña bliver rykket op til Barca B-holdet allerede i næste sæson.

Talentet er uden tvivl et af de mest lovende målmænd Barca nogensinde har opfostret.

De nuværende fem største Barca-talenter
1 - Mateu Morey


Mateu Morey var en af Spaniens bedste spillere under U-17 EM and U-17 VM, som blev spillet tidligere på året.

Det 17-årige stjernefrø bliver betragtet som en af verdens bedste unge højre backs lige nu. Og bestemt ikke uden grund.

Bayern München har i flere omgange været på jagt efter spilleren, som de mener vil passe perfekt ind i tyskernes defensive maskinrum.

Allerede i Juni i år, var Bayern meget tæt på at sikre sig Morey, men det store talent valgte at blive hos Barca som symbolsk betød et stort skulderklap til La Masia og selve loyalitets-værdierne i klubben, hvor det jo er en sejr for catalanerne når de unge talenter vælger de europæiske storklubber fra til fordel for FC Barcelona.

Med næb og klør vil Barcelona holde fast i deres unge guldfugl, som de anser som det største talent i Barcelona. Fremtidens højre back vil, uden den mindste tvivl, være tildelt talentet Morey som enhver træner og scout kan se et mega potentiale i.

Med sin kraftfulde og aggressive ryk op ad banen, er Morey kendt for at spurte fra alt og alle modspillere på højre banehalvdel. Defensivt er han ligeså eminent og fremragende at følge.

Alt i alt har Barcelona nogle meget stærke kort ved hånden for fremtiden, hvis man vælger at satse på de unge stjerner som jo er klubbens dna.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder