Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cesc: Jeg savner kun min familie og venner

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. november 2017


Cesc: Jeg savner kun min familie og venner

Cesc Fábregas blev ikke til det store eventyr i Barcelona, da han efter flere år i Arsenal vendte hjem. I stedet blev han efter tre sæsoner på Camp Nou solgt videre til Chelsea, hvor han har spillet 149 kampe og scoret 19 mål.

Til magasinet Vanity Fair fortæller han, at han kun savner sin familie og venner fra Barcelona hvilket bestemt ikke er god musik i Barcelona-tilhængernes ører, da han ikke nævner klubben.

- Engang i mellem blev mine holdkammerater sendt op for at spille med de ældre, men jeg blev ikke valgt selvom jeg var anfører. Jeg blev på holdet med mine jævnaldrende. Jeg kunne mærke, at klubben havde mere tillid til de andre spillere. Derfor - inklusiv andre grunde - valgte jeg at flytte til England i sin tid.

- Wenger hentede mig da jeg var ung i Barcelona og han satte mig ind til træningen sammen med legenderne Henry, Pires, Vieira og Campbell. Han sendte mig også i kamp. Selvom jeg ikke altid gjorde det godt, så satsede han stort på mig og derfor skylder jeg ham meget.

- Jeg har fundet glæde i Chelsea. Familien elsker det og jeg er faldet godt til i London. Tilhængerne elsker mig og jeg er glad for skiftet. I Barcelona savner jeg kun min familie og venner, lyder det fra Fábregas.

Cesc Fábregas nåede 151 kampe og 42 mål på Camp Nou. I Arsenal blev det til 303 kampe og 57 mål.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder