Messi og Mascherano med i sejr over Rusland

Nyheder - 11. november 2017

Lionel Messi, Javier Mascherano og Argentina var i dag på besøg i Rusland for at spille en venskabskamp. Der var ikke meget fart over feltet og argentinerne var nærmest som man kender dem ganske uskarpe - men de trak alligevel i land med en sejr.

Messi og Mascherano spillede hele kampen og op til flere gange satte Messi sine landsmænd i scene, men skarpheden manglede - specielt hos Di Maria, som fik en fin mulighed i første halvleg. I anden halvleg var Messi tæt på, da han vippede bolden over Igor Akinfeev i det russiske mål, men på stregen blev bolden clearet.

Argentinerne dominerede bolden og først til slut kom det forløsende mål. Messi spillede bolden i dybden til netop indskiftede Cristian Pavon, som stod i en klar offside-position. Linjedommeren så det dog ikke og spillet kunne derfor fortsætte. Pavon sendte kuglen ind til Agüero, der fik sit første forsøg blokeret, men bolden hoppede ud til ham og let kunne han pande kuglen i kassen til 0-1 på måltavlen.

Målet sikrede Argentina sejren før man på tirsdag møder Nigeria i endnu en venskabskamp - dog uden Messi.

Mascherano spillede utrolig solidt i defensiven og havde flere flotte løb op i banen med bolden. Både Mascherano og Messi gik fra kampen uden skadesproblemer.

Argentinas startopstilling
Romero, Mascherano, Pezzella, Otamendi, Salvio, Perez, Kranevitter, Lo Celso, Di Maria, Messi og Agüero

Messi og Mascherano med i sejr over Rusland Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder