Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi vender hjem til Barcelona igen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. november 2017


Messi vender hjem til Barcelona igen

Lionel Messi deltog i dag i Argentinas venskabskamp ude mod Rusland og efter opgøret bekræftede han, at han vender hjem til Barcelona. Argentina har ellers lige en enkelt venskabskamp tilbage i denne landskampspause, men det bliver uden deres største stjerne.

- Sampaoli har valgt, at jeg ikke skal spille mod Nigeria for at spare mig for minutterne.

- Vi ønsker at skabe den perfekte tilgang til VM og det er derfor vigtigt, at vi fortsætter med at sejre og forbedre de ting, vi mangler. Vi skal styrke vores måde at spille på og udnytte de tider, vi har sammen som landshold.

- Det er meget få dage, som man har med landsholdet og det skal man udnytte ved at træne hårdt og forsøge at gøre det, som træneren ønsker.

- Jeg er glad på Agüeros vegne efter at have scoret målet i dag efter at have slået rekorden i City. Det glæder mig og det hjælper os med at styrke vores projekt, fortalte Messi efter opgøret i Rusland i dag.

Messi rejser derfor hjem til Barcelona og forbereder den kommende kamp mod Leganes.

Det var Messi, som sikrede Argentina VM-billetten, da han lynede tre gange mod Ecuador i den altafgørende skæbnekamp. Du kan se eller gense Messis hattrick ved at trykke her.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder