Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi vender hjem til Barcelona igen

Nyheder - 11. november 2017




Lionel Messi deltog i dag i Argentinas venskabskamp ude mod Rusland og efter opgøret bekræftede han, at han vender hjem til Barcelona. Argentina har ellers lige en enkelt venskabskamp tilbage i denne landskampspause, men det bliver uden deres største stjerne.

- Sampaoli har valgt, at jeg ikke skal spille mod Nigeria for at spare mig for minutterne.

- Vi ønsker at skabe den perfekte tilgang til VM og det er derfor vigtigt, at vi fortsætter med at sejre og forbedre de ting, vi mangler. Vi skal styrke vores måde at spille på og udnytte de tider, vi har sammen som landshold.

- Det er meget få dage, som man har med landsholdet og det skal man udnytte ved at træne hårdt og forsøge at gøre det, som træneren ønsker.

- Jeg er glad på Agüeros vegne efter at have scoret målet i dag efter at have slået rekorden i City. Det glæder mig og det hjælper os med at styrke vores projekt, fortalte Messi efter opgøret i Rusland i dag.

Messi rejser derfor hjem til Barcelona og forbereder den kommende kamp mod Leganes.

Det var Messi, som sikrede Argentina VM-billetten, da han lynede tre gange mod Ecuador i den altafgørende skæbnekamp. Du kan se eller gense Messis hattrick ved at trykke her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi vender hjem til Barcelona igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder