Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca prissætter Roberto: 3 milliarder kr,-

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. november 2017


Barca prissætter Roberto: 3 milliarder kr,-

Barcelona vil gøre meget for at holde fast i Sergi Roberto, som tiltrækker sig opmærksomhed fra andre europæiske topklubber. Grundet den store efterspørgelse er Barcelona klar til at forlænge kontrakten med den alsidige Roberto.

Lige nu er han på kontrakt frem til 2019, men Barcelona ønsker at forlænge frem til 2022 og samtidig ønsker klubben at øge hans frikøbsklausul, som pt. står på 300 millioner kroner. Den ønsker man at tidoble således at han kommer til at koste intet mindre end tre milliarder kroner.

Det er Mundo Deportivo som skriver om Barcelonas plan for Sergi Roberto. Udover, at han kommer til at koste det samme som Ousmane Dembélé, så står klubben ifølge Cadena SER klar til at forbedre hans løn.

Barcelona håber på, at man kan forlænge med Roberto inden jul og få øget prisen på ham. Det er netop prisen på de 300 millioner kroner, som tiltrækker de mange interesserede klubber - men der er ingen tvivl om, at mange vælger at kigge den anden vej hvis Roberto skriver under på en frikøbsklausul på tre milliarder kroner.

25-årige Roberto har spillet 169 kampe for Barcelona og scoret syv mål - heriblandt det populære mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder