Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona afviste Aubameyang i sommers

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. november 2017


Barcelona afviste Aubameyang i sommers


Pierre-Emerick Aubameyang var sprudlende i sidste sæson og sluttede af som topscorer i Bundesligaen med 31 mål - en enkelt kasse mere end Robert Lewandowski. Nu forlyder det ifølge Mundo Deportivo, at Barcelona havde muligheden for at hente ham til klubben i sommers, men ledelsen afviste.

Aubameyang har aldrig lagt skjul på, at han er glad for Real Madrid og at han en dag gerne ser sig selv trække den hvide trøje over hovedet, men i sommers var han klar på at rykke til Barcelona, men catalanerne tog aldrig det første skridt i forhandlingerne og valgte i stedet at fokusere på købet af Ousmane Dembélé - også fra Dortmund.

De store europæiske klubber holder godt øje med Aubameyang, som også i denne sæson ligger med helt oppe på topscorerlisten. Han har rundet 10 mål mens Lewandowski på førstepladsen har scoret 11 mål. Alt tyder på, at den 28-årige Dortmund-angriber rykker videre til sommer, men det forventes ikke at være til Barcelona, da klubben har andre angribere i sigtekornet.

Aubameyang har spillet for AC Milan, Dijon, Lille, Monaco og Saint Etienne før han i 2013 rykkede til Dortmund og for alvor spillede sig ind på den store fodboldscene. Her er det blevet til 135 mål i 206 kampe. Han mangler 10 mål mere for at runde 200 mål som professionel fodboldspiller. Til sammenligning har Luis Suárez scoret 344 mål i 524 professionelle kampe.Ugens mest læste

Seneste nyheder