Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter kigger på Thomas Vermaelen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. november 2017


Inter kigger på Thomas Vermaelen

Inter er klar til at forstærke deres forsvar til januar og derfor har de været på markedet for at se på mulighederne. Thomas Vermaelen forventes ikke at have en fremtid i Barcelona og derfor er han blandt andet et interessant kort for italienerne.

Det forventes, at Barcelona sender flere spillere ud af truppen til januar og her bliver Vermaelen nævnt. Han har aldrig formået at komme ind i en rytme siden han skiftede fra Arsenal og de mange skader har på ingen måde gjort livet nemt for belgieren, der dog er en elsket mand af Valverde når han er i form.

Udover Vermaelen, så har Inter også kig på Manchester Citys Eliaquim Mangala, som ikke får meget spilletid under Pep Guardiola. Manchester City har nærmest være urørlige i Premier League i år og det har været uden Mangala, som derfor meget vel kunne være på vej videre i teksten for at få fast spilletid.

Vermaelen har spillet i alt 22 kampe for Barcelona. Han har været ejet af klubben i snart fire år, men var i sidste sæson udlejet til AS Roma, hvor han spillede med i 12 kampe.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder