Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Legende: Irriteret over at Messi slog min rekord

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. november 2017


Legende: Irriteret over at Messi slog min rekord

Argentinas levende legende og nu tidligere topscorer på landsholdet, Gabriel Batistuta, indrømmede at have været irriteret på sin landsmand Lionel Messi, da sidstnævnte vippede Batistuta væk som topscorer på det argentinske landshold.

Samtidig er Batistuta dog fortrøstningsfuld over at det var et "rumvæsen", som tog rekorden fra den langhårede legende, med henvisning til troldmanden Lionel Messi. Et rumvæsen som, ifølge Batistuta, kommer til at score dobbelt så mange mål på landsholdet end ham selv.

Batistuta scorede 54 mål i 77 kampe for Argentina mellem 1991 og 2002, inden Messi slog denne rekord i en Copa America-kamp sidste år.

Barca-stjernen har siden da banket flere mål ind for landsholdet og er nu oppe på 61 scoringer. En rekord som bliver nærmest umulig at slå for de kommende generationer.

Gabriel Batistuta reagerede prompte, da det argentinske nyheds-medie Telefe spurgte ind til "Batigols" nu forhenværende rekord.

- Om det generede mig at Messi tog rekorden fra mig ? Ja lidt, fortalte han Telefe inden han fortsatte.

- Det var en titel som jeg stod for. Det er ikke bare endnu en rekord. Rundt i verden nævnte folk mig, som den største argentinske målscorer.

- Jeg tror jeg nåede 54 mål. Lionel Messi slår ikke bare min rekord, men fordobler den højst sandsynligt.

- Men på den anden side, kan jeg ikke sammenlignes med et rumvæsen, erkendte Batistuta overfor mediet.

Batistuta kan dog stadig prale af at have vundet Copa America to gange og Fifa Confederations Cup én gang, mens Messi aldrig har vundet en stor landsholds-turnering.. endnu.


Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder