Annonce


Annonce

Annonce

Kæmpetalentet De Ligt er på Barcas ønskeliste

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 14. november 2017




FC Barcelona er de seneste par dage blevet sat i forbindelse med det hollandske kæmpetalent Matthijs De Ligt, der til daglig tørner ud for hollandske Ajax Amsterdam i Æresdivisionen. Den kun 18-årige midterforsvarer er denne sæson blevet en fast mand i startopstillingen hos Ajax-mandskabet, der lige nu indtager en 2. plads i ligaen.

Flere medier har kædet den talentfulde teenager sammen flere europæiske topklubber - heriblandt Manchester City, Chelsea og Milan, men i dag skriver Mundo Deportivo, at den unge hollænder er i toppen af FC Barcelonas ønskeliste.

FC Barcelonas forsvarsspillere Thomas Vermaelen og Javier Mascherano er begge højst sandsynligt færdige i klubben efter denne sæson, hviilket betyder, at den catalanske storklub skal på jagt efter nye defensive folk.

Mundo Deportivo skriver, at FC Barcelona faktisk er interesseret i at hente Matthijs De Ligt til klubben til januar, når vinterens transfervindue åbner op. FC Barcelona skulle derfor have taget kontakt til Marc Overmars - sportsdirektøren i Ajax, der tidligere i sin aktive karriere har spillet for FC Barcelona.

Der er ingen tvivl om, at Matthijs De Ligt er fremtidens mand. Spørgsmålet er, om Ajax er villige til at slippe deres unge forsvarsstjerne i så ung en alder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kæmpetalentet De Ligt er på Barcas ønskeliste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder