Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho: Coutinho passer perfekt til Barca

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 14. november 2017


Ronaldinho: Coutinho passer perfekt til Barca

Rygterne om Philippe Coutinho til Barcelona fortsætter hver dag. Såvel spanske som engelske aviser skriver, at Barcelona er klar til at byde et stort million-beløb allerede til januar, da den catalanske ledelse ikke mener, at Ernesto Valverde har en god nok trup til at konkurrere med rivalerne frem til sæsonens sidste kamp.

Ifølge Sky Sports er Ronaldinho seneste mand til at kommentere på sagaen og han er slet ikke i tvivl om, at sin landsmand passer perfekt til FC Barcelona.

- Jeg mener, at hans spillestil og forståelse passer perfekt til Barcelona og det ville glæde mig, at se en spiller med disse kvaliteter bære Barcelona-trøjen, fortalte Ronaldinho for nyligt til Sky Sports.

Brasilien sikrede sig i sikker stil en billet til næste års VM og Ronaldinho tror på, at Coutinho kan hjælpe brasilianerne til triumf ved slutrunden.

- Jeg kan lide den måde han spiller på. Hans kvaliteter kan hjælpe Brasilien med at kæmpe om VM-titlen, fortalte den brasilianske legende yderligere.

Efter 18 kampe i VM-kvalifikationen rundede Brasilien 41 point efter 12 sejre, fem uafgjorte og blot ét nederlag. Uruguay landede på andenpladsen hele 10 point bag Brasilien.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder