Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba: Mesterskabet er langt fra afgjort

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 14. november 2017




FC Barcelona har fået en fantastisk start på denne sæson, hvor man er ubesejret i både La Liga, Champions League og Copa del Rey-turneringen. I La Liga har Ernesto Valverdes tropper skabt et hul på fire point ned til Valencia, der indtager andenpladsen. FC Barcelonas absolut største rivaler i kampen om mesterskabet er Real Madrid. De har fået en meget svingende start på den nye sæson. De indtager tredjepladsen i ligaen hele syv point efter Lionel Messi og FC Barcelona.

Meget skal gå galt for FC Barcelona, hvis de smider forspringet til Cristiano Ronaldo og Real Madrid, men spørger man FC Barcelonas Jordi Alba, så er intet afgjort endnu. Han er lige nu en del af Spaniens landshold, der i aften kl. 19.45 skal spille deres sidste venskabskamp her i landskampspausen. Her er modstanderen de kommende VM-værter fra Rusland. I landsholdslejren har Jordi Alba taget sig tid til at kommentere på FC Barcelonas position i La Liga lige nu.

- Der er ingen tvivl om, at vi har fået en forrygende start på sæsonen. Det er imponerende, at vi har hentet så mange point, selvom vores spil ikke har været det bedste i flere kampe. Lige nu ligger vi tæt oppe i toppen med Valencia, men man skal aldrig udelukke nogen - specielt ikke Real Madrid. De brænder lige så meget som os for at vinde La Liga-titlen. Vi skal fortsætte med at vinde, så ser det rigtigt godt ud, men alt kan ske i fodbold, så vi må tage en kamp af gangen, sagde Jordi Alba til pressen i den spanske landsholdslejr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba: Mesterskabet er langt fra afgjort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder