Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca nægter at sælge Denis Suárez

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 14. november 2017


Barca nægter at sælge Denis Suárez

FC Barcelona hentede i sommerens transfervindue i 2016 Denis Suárez, der dengang tog det store skridt i sin karriere og skiftede Villarreal ud med FC Barcelona. Siden da er det blevet til 32 kampe i FC Barcelona-trøjen for Denis Suárez, der har haft svært ved at spille sig ind som fast mand på FC Barcelona-holdet. Denne sæson har han dog fået chancen op til flere gange, hvor han også har grebet chancen ved at levere en række fine præstationer.

Den manglende spilletid har dog sat en masse rygter i gang. Flere medier har kædet ham sammen med et skifte væk fra FC Barcelona, da han næppe vil fortsætte med at se holdkammeraterne spille ude fra bænken af. Klubber som Manchester City og Napoli er blevet sat i forbindelse med Denis Suárez. Flere store italienske medier har skrevet, at Napoli vil strække sig langt for at hente midtbanespilleren allerede til januar, når vinterens transfervindue åbner op.

I dag skriver den spanske avis SPORT dog, at FC Barcelona-fansene ikke har nogen grund til at være bekymret. FC Barcelona har nemlig ingen interesse i at sælge Denis Suárez, da man ser ham som meget talentfuld spiller, der inden for få sæsoner kan bide sig fast i startopstillingen og blive en nøglespiller på holdet. Han er trods alt kun 23 år gammel, så han har mange år tilbage af sin karriere endnu. SPORT skriver også, at Denis Suárez selv vil blive i FC Barcelona, da han vil kæmpe for at slå igennem i den klub, som han altid har drømt om at spille for.

Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Man City slår Hoffenheim
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Stream kampene
12/12 - 18:55 Real Madrid - CSKA Moskva
12/12 - 18:55 Viktoria Plzen - AS Roma
12/12 - 21:00 Ajax - Bayern München
12/12 - 21:00 Manchester City - Hoffenheim
12/12 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Lyon
12/12 - 21:00 Young Boys - Juventus
12/12 - 21:00 Benfica - AEK Athen
12/12 - 21:00 Valencia - Manchester United

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder