Annonce


Annonce

Annonce

Deulofeu: Jeg nyder at få spilletid

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. november 2017




FC Barcelonas franske kæmpetalent Ousmane Dembélé var spået til at tage over for brasilianske Neymar ude på venstrekanten, efter brasilianeren skiftede til PSG. 20-årige Ousmane Dembélé nåede dog kun ganske få kampe i FC Barcelona-trøjen, inden han blev ramt af en slem lårskade, der har holdt det unge stjernefrø ude hele efteråret.

Det har derfor givet plads i startopstillingen til spanske Gerard Deulofeu, som FC Barcelona hentede tilbage til klubben, efter han havde været en tur i England og Italien for prøve sig an i henholdsvis Everton og Milan.

Efter en nogen svingende start, så har 23-årige Gerard Deulofeu for alvor vist Ernesto Valverde, at cheftræneren kan regne med ham. Specielt i oktober måned fik kantspilleren godt med spilletid. Her scorede han også to mål, samtidigt med, at han var med til at skabe flere.

Forleden tog Gerard Deulofeu sig tid til at blive interviewet af FC Barcelonas officielle hjemmeside, der spurgte ind til forskellige ting. Vi har forneden samlet de mest interessante uddrag af interviewet.

Hvordan var det at være ung spiller i en klub som FC Barcelona?
Da jeg kom til FC Barcelona tænkte jeg ikke på andet end fodbold. Jeg havde dengang en drengedrøm om at komme til at spille for FC Barcelonas førstehold, når jeg engang blev ældre. Hver dag arbejdede jeg hårdt på træningsbanen for at forbedre mig, da jeg havde fået at vide, at det var nøglen til succes. Jeg havde Ronaldinho som mit helt store idol, som jeg så meget op til. Han var meget inspirerende, så på træningsbanen øvede jeg mig på hans tricks og finter.

Hvordan var det at blive lejet ud?
Det er selvfølgelig altid en udfordring at skifte klub. Du får en helt ny hverdag i nye omgivelser med nye mennesker. Jeg føler, at jeg blev meget moden af mine to ophold i England og Italien. Man skal selvfølgelig lige falde til, men det lykkedes heldigvis hurtigt for mig. Da jeg var yngre følte jeg mig tryg i Barcelona, hvor jeg havde mange venner, men man lærer virkelig at stå på egne ben, når man skifter til en udenlandsk klub.

Hvordan var det at spille i Premier League og Serie A?
Engelsk fodbold er meget direkte. Der spiller du kun bolden frem ad banen ift. her i Spanien, hvor man spiller meget sidelæns og tilbage. Det var en kæmpe oplevelse at spille i Premier League. Det er en af verdens bedste ligaer med meget passioneret fans. Der var en helt unik stemning til hver kamp. Ligaen har også nogle utroligt dygtige spillere, men verdens bedste spillere spiller trods alt her i La Liga.

Jeg har mange fantastiske minder fra min tid i Milano. Jeg vil nok sige, at det var de lykkeligste måneder i mit liv. Min datter blev født, og jeg gjorde det godt på banen. Italiensk fodbold er fysisk hårdt, fordi de går til den i duellerne. Stemingen i Italien er også utrolig fed.

Hvordan er du som spiller?
Jeg arbejder utroligt hårdt hver dag, for det er du nødt til, hvis du vil på holdet i FC Barcelona. Jeg føler, at jeg har udviklet mit spil meget de seneste par sæsoner. Specielt defensivt er jeg blevet bedre. Jeg føler også, at jeg er blevet en bedre holdspiller. Jeg er blevet meget bedre til at se afleveringsmulighederne, istedet for at drible alene ned mod mål.

Hvad synes du om holdets og din egen nuværende form?
Vi har fået en fantastisk start på sæsonen. Hele holdet sprudler af selvtillid. Vi skal sørge for at bevare fokus og fortsætte den gode stime af flotte resultater.

Der venter os nogle meget vigtige kampe inden jul, så forhåbentligt kan vi gå på en velfortjent juleferie som førerhold i ligaen. Det kræver dog, at vi fortsætter med at arbejde hårdt hver dag til træning og ikke mindst i kampene, hvor det gælder.

Jeg nyder virkelig at få spilletid. Det er altid en fantastisk følelse at få at vide, at man skal på banen. Jeg forsøger bare at gribe chancen, når jeg får den.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Deulofeu: Jeg nyder at få spilletid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder