Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca-stjerne vil væk, hvis Coutinho kommer

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 15. november 2017


Medie: Barca-stjerne vil væk, hvis Coutinho kommer

I flere måneder har FC Barcelona flirtet med Liverpools brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho. I sommerens transfervindue forsøgte den catalanske storklub at hente Philippe Coutinho til klubben i flere omgange, men man kunne aldrig nå til enighed med Liverpool, der forlangte mere, end FC Barcelona ville betale for.

Flere medier skriver dog, at FC Barcelona ikke har opgivet at hente den 25-årige brasilianer til klubben. Man vil således forsøge at hente Philippe Coutinho, når transfervinduet åbner op i januar måned.

Det vil dog få konsekvenser for flere midtbanespillere på FC Barcelona-mandskabet, hvis Philippe Coutinho kommer til klubben. Det vil betyde mindre spilletid til flere, da man må formode, at Philippe Coutinho bliver en selvskreven herre til startopstillingen, hvis han skifter Liverpool ud med FC Barcelona. Mediet Diario Gol skriver således i dag, at klubbens kroatiske midtbanestjerne Ivan Rakitic har tænkt sig at søge nye græsgange, hvis FC Barcelona henter Philippe Coutinho.

FC Barcelona har lige nu hele 9 midtbanespillere i truppen. Flere navne såsom Andre Gomes, Arda Turan og Rafinha er blevet rygtet væk, da de ikke indgår i træner Ernesto Valverdes planer. Og med en mulig tilgang af Philippe Coutinho, så ser det for alvor vanskeligt ud for disse tre.

Ernesto Valverde bruger i øjeblikket Andrés Iniesta, Sergio Busquets og Ivan Rakitic som faste spillere ind på midtbanen. De to førstnævnte er som regel altid selvskrevne til startopstillingen, hvilket vil sige, at det højst sandsynligt bliver Ivan Rakitic, der bliver henvist til bænken, hvis Philippe Coutinho ankommer. Det vil kroaten ikke acceptere, ifølge Diario Gol.


Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement
22/10 - 21:00 Arsenal - Leicester
23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder