Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tottenham til Barca: Hold jer væk fra Eriksen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. november 2017




Tottenhams ledelse har, efter sigende, i en meddelelse til Barcelona, anmodet catalanerne om at droppe en eventuel charme-offensiv mod englændernes danske stjerne Christian Eriksen.

Danskeren er ikke til salg.

Den danske midtbane-dynamo har slået sit navn fast i Tottenham, hvor han sammenlagt har scoret 34 mål under ledelse af Tottenham-træneren Mauricio Pochettino.

Flere medier i både England og Spanien hævder at Barcelona, i flere omgange, har sendt både scouts og forespørgsler afsted mod det nordlige London, med henblik på at få englænderne til forhandlingsbordet.

Ifølge mediet Mundo Deportivo er Barcas sportschef Robert Fernandez mere end blot imponeret af den danske frisparks-ekspert.
Fernandez har, over en længere periode, holdt et vågent øje med Eriksen, som han anser som det perfekte krydderi til catalanernes midtbane.

Men ifølge Mundo Deportivo har Tottenham dog valgt at afvise alle tilnærmelser fra Barcelona.

Weekendens hattrick-helt har tidligere givet sin kommentar til mediet Ekstra Bladet, da han blev spurgt ind til Barcas interesse.

- Barca er en storklub, og jeg tror ikke at der er mange som kan sige nej til dem.

Tottenham er tilsyneladende fast besluttet på at beholde den danske tekniker, hvis Barca skulle sende et officielt mega-bud afsted. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tottenham til Barca: Hold jer væk fra Eriksen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder