Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil give Messi en livstids-aftale

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. november 2017




For både Barca-fans, og fodboldfans i al almindelighed, hersker der ingen tvivl om argentinske Lionel Messis utrolige fodbold-kompetencer.

Disse typer spillere kan afgøre kampene helt på egen hånd og dermed være altafgørende for en klubs jagt på succes og trofæer.

Lionel Messi er en af disse spillere.

Ifølge det catalanske medie Mundo Deportivo hævdes det at Barca-ledelsens største ønske, er at se Messi på Camp Nou i en livstids-aftale for klubben.

Midtbane-dynamoen Andres Iniesta har, for nyligt, skrevet under på en lignende kontrakt for catalanerne.

De nuværende forhandlinger mellem Barca-ledelsen og Messi har udmøntet sig i en aftale, som gælder frem til 2021, selvom denne kontrakt endnu ikke officielt er meldt ud til omverdenen.

Ledelsen har dog større tanker med den argentinske troldmand, da man helst ser Messi underskrive en kontrakt som gælder resten af magikerens fodbold-dage i Catalonien.

Dermed ville det kun være Messi selv som vil kunne trække sig ud af sådan en livstids-aftale med Barcelona, hvis den argentinske rekord-holder ønsker dette.

Lionel Messi skulle efter sigende være lykkelig og glad for tilværelsen i Barcelona, hvor også familien trives. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil give Messi en livstids-aftale

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder