Annonce


Annonce

Annonce

Barca: Turan er til salg, men vi har ikke modtaget bud

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 17. november 2017




FC Barcelonas tyrkiske midtbanespiller Arda Turan har længe lignet en færdig mand hos FC Barcelona. Den 30-årige tyrker har længe haft svært ved at spille sin ind på FC Barcelona-mandskabet. Derfor har flere rygter om et muligt Arda Turan-exit floreret i medierne gennem en længere periode.

I dag skrev det spanske medie AS, at Arda Turan har fået at vide, at han ikke er i træner Ernesto Valverdes planer mere, og han har fri adgang til at forlade klubben allerede til januar, når vinterens transfervindue åbner op der. FC Barcelona skulle efter sigende heller ikke have modtaget nogle bud på tyrkeren.

Arda Turan kom til FC Barcelona fra Atlético Madrid i sommeren 2016, så man kan vist roligt sige, at hans ophold hos FC Barcelona er gået i vasken. Kun 36 kampe i FC Barcelona-trøjen er det blevet til.

Nu er det så op til Arda Turan om at finde en ny klub. Han blev allerede i sommerens transfervindue rygtet væk. Dengang var der interesse fra den kinesiske liga. Arda Turans tidligere klub Galatasaray, som han spillede 130 kampe for i perioden 2005-2011, har også meldt ud, at de vil strække sig langt for at hente tyrkeren tilbage til hjemlandet.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca: Turan er til salg, men vi har ikke modtaget bud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder