Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Vi har ikke brug for Griezmann lige nu

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 17. november 2017




I dag holdte FC Barcelona pressemøde forud for kampen på udebane imod Leganés imorgen eftermiddag. Her blev FC Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde spurgt inde til flere ting. Der var dog en af de fremmødte journalister, der var interesseret i at høre Ernesto Valverdes mening om Atlético Madrids franske angriber Antoine Griezmann, der er blevet rygtet til FC Barcelona det seneste stykke tid.

Flere medier har i løbet af ugen skrevet, at FC Barcelona er i dialog med Antoine Griezmann og Atlético Madrid. Under pressemødet i dag bekræftede FC Barcelona-træneren dog, at man ikke har interesse i at hente franskmanden lige nu, selvom han er en utroligt dygtig spiller.

- Antoine Griezmann er en fantastisk spiller. Han er meget farlig inde foran mål. Alle spillere, som sættes i forbindelse med FC Barcelona, er klassespillere. Lige nu har vi dog ikke brug for Antoine Griezmann. Jeg er meget tilfreds med mit nuværende hold, men nu må se hvad der sker i fremtiden. Jeg udelukker ikke noget, sagde Ernesto Valverde på dagens pressemøde, da han blev spurgt ind til rygterne om en tilgang af Antoine Griezmann. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Vi har ikke brug for Griezmann lige nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder