Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Suárez: Det handler om at hjælpe holdet

Nyheder - 19. november 2017




Luis Suárez gik gennem 478 minutter uden at scoret mål hvilket var den længste periode uden mål for bomberen siden han ankom til klubben for tre år siden. Men i går fik han scoret to gange og efter opgøret slog han fast, at han kun tænker på at hjælpe holdet.

- Jeg var som sådan ikke nervøs (for de manglende mål). Det vigtige er, at jeg føler mig godt tilpas og hjælper holdet til sejr. Denne gang hjalp mine mål holdet til sejr og det var altså det vigtige.

- Hver kamp har sine sværheder og vi vidste, hvordan kampen mod Leganes ville komme til at forløbe. Det vigtige for os var kun sejren. Vi forsøger altid at spille flot, men det er ikke altid muligt og det skal vi kunne håndtere, fortalte han før han kommenterede på Piqués kommende karantæne mod Valencia:

- Vi kommer til at savne ham for Piqué er en stor spiller. Men der er altid en anden holdkammerat, som kommer ind og gør sit bedste. Vi skal alle være på samme side for at få sejrene, fortalte han slutteligt efter opgøret i går.

Luis Suárez er nu oppe på fem mål i La Liga. 10 spillere har scoret flere mål - heriblandt Messi på førstepladsen med 12 af slagsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Det handler om at hjælpe holdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder