Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juve-nederlag inden Champions League-brag

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 19. november 2017


Juve-nederlag inden Champions League-brag

Onsdag aften befinder Barcelona sig i Italien, hvor de møder Juventus i Champions League gruppespillet. Italienerne var i dag i kamp ude mod Sampdoria, og her mistede de tre meget vigtige point i Serie A eftersom Napoli i aftes slog AC Milan med 2-1.

Napoli løber hurtigt for tiden og det kan man mærke i Juventus. Torino-klubben har tabt to kampe og spillet én uafgjort hvorfor de efter 13 runder har samlet 31 point ind. I aftes sejrede Napoli 2-1 hjemme mod AC Milan og gik op på 35 point og de glæder sig meget over Juventus' nederlag til Sampdoria i dag. Værterne var foran 3-0 indtil overtiden, hvor Dybala og Higuain begge nettede. Det hjalp dog ikke til point.

Barcelona er i god form hvad angår resultater og derfor må det absolut glæde Ernesto Valverde, at Juventus kom ned på jorden lige inden den store kamp. Der er dog ingen tvivl om, at en kamp mod Sampdoria i Serie A kontra en kamp mod Barcelona i Champons League er langt fra hinanden, men ikke desto mindre kommer Juventus altså ind til kampen med et nederlag og endnu større problemer i den nationale liga.

AS Roma har én kamp i hånden og de er kun ét point bag Juve hvorfor de altså står i en god position. Allerede i aften kan Juventus rykke ned på tredjepladsen hvis Inter formår at slå Atalanta på hjemmebane.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder