Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stort slag til Valencia inden topkampen

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 20. november 2017


Stort slag til Valencia inden topkampen

Valencia er i forrygende form i øjeblikket og har hentet otte ligasejre i træk. I går blev det til tre point, da de på udebane mod Espanyol vandt og fortsatte presset på Barcelona i toppen af den bedste spanske fodboldrække.

Undervejs i opgøret led Valencia dog et slag, som bliver ført videre til kampen mod Barcelona søndag aften. Cheftræner Marcelino blev nemlig udvist efter lidt mere end en times spil. Jeison Murillo lå skadet i jorden, men Espanyol valgte at spille videre til stort frustration for træner Marcelino.

Dommer Alejandro Hernandez valgte at udvise Marcelino, som så resten af kampen fra lægterne. Det hjalp dog ikke Espanyol - for Valencia scorede få minutter senere ved Geoffrey Kondogbia og kort før tid blev kampen lukket af Santi Mina hvilket sikrede Los Che alle tre point.

Marcelino er derfor ikke på sidelinjen når Valencia tager imod Barcelona og det er et stort slag for søndagens værter, som har været i rigtig god form og nærmest ryddet al modstand. Efter 12 kampe er de på andenpladsen med 30 point og en målscorer på 32-11. Sammen med Barcelona og Atletico Madrid er de ubesejret i La Liga.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder