Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca tilbyder Andre Gomes til Arsenal

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. november 2017


Medie: Barca tilbyder Andre Gomes til Arsenal

FC Barcelona har angiveligt intensiveret deres jagt på den tyrkisk-fødte Arsenal-playmaker Mesut Özil, da catalanerne, ifølge mediet Don Balon, har tilbudt Andre Gomez i en byttehandel for den tyske landsholdsstjerne.

Özil´s kontrakt med Arsenal udløber efter denne sæson, og derfor skulle London-klubben efter sigende være interesseret i at lytte til eventuelle bud på offensiv-spilleren, nu når Barcas tilbud også inkluderer 160 mil. kr, udover Andres Gomes´s underskrift.

Alternativt kan Arsenal risikere at miste sin store profil på en fri transfer til sommer, hvis ikke tyskeren ønsker at forlænge sin kontrakt med englænderne til den tid.

Den 28-årige har nemlig afvist at forlænge sin aftale på Emirates Stadium, og er af den grund blevet sat i forbindelse med flere storklubber i Europa, heriblandt Barcelona og Manchester United.

Men ifølge mediet Don Balon skulle Barca have forstærket sin interesse for Özil, som man allerede vil sikre sig til Januar - denne gang med Andre Gomes som en del af handlen, hvis Coutinho-forhandlingerne render ud i sandet.

Andre Gomes er kun startet inde i to kampe for Barca i denne sæson og kan være på vej væk fra Camp Nou.


Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder