Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca tilbyder Andre Gomes til Arsenal

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. november 2017


Medie: Barca tilbyder Andre Gomes til Arsenal

FC Barcelona har angiveligt intensiveret deres jagt på den tyrkisk-fødte Arsenal-playmaker Mesut Özil, da catalanerne, ifølge mediet Don Balon, har tilbudt Andre Gomez i en byttehandel for den tyske landsholdsstjerne.

Özil´s kontrakt med Arsenal udløber efter denne sæson, og derfor skulle London-klubben efter sigende være interesseret i at lytte til eventuelle bud på offensiv-spilleren, nu når Barcas tilbud også inkluderer 160 mil. kr, udover Andres Gomes´s underskrift.

Alternativt kan Arsenal risikere at miste sin store profil på en fri transfer til sommer, hvis ikke tyskeren ønsker at forlænge sin kontrakt med englænderne til den tid.

Den 28-årige har nemlig afvist at forlænge sin aftale på Emirates Stadium, og er af den grund blevet sat i forbindelse med flere storklubber i Europa, heriblandt Barcelona og Manchester United.

Men ifølge mediet Don Balon skulle Barca have forstærket sin interesse for Özil, som man allerede vil sikre sig til Januar - denne gang med Andre Gomes som en del af handlen, hvis Coutinho-forhandlingerne render ud i sandet.

Andre Gomes er kun startet inde i to kampe for Barca i denne sæson og kan være på vej væk fra Camp Nou.
Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder