Annonce


Annonce

Annonce

Buffon svarer Rakitic og Alba tilbage

Nyheder - 22. november 2017




Der er topkamp i aften når Juventus og Barcelona brager sammen på Juventus Stadium. Forinden kampen har der været stor respekt mellem klubbernes spillere og Gianluigi Buffon valgte i går at svare Ivan Rakitic og Jordi Alba tilbage.

De to Barca-spillere var fyldt med roser til den italienske keeper.

Rakitic
- Når et barn fortæller om sin favorit startopstilling, så er Buffon altid med. Da jeg så ham græde efter Italien missede VM, fik jeg selv lyst til at græde. Jeg ville gerne ofre min plads ved VM til ham på grund af alt, hvad han har gjort for fodbolden. Det er en skam, at han ikke får lov at afslutte karrieren med VM og jeg ville oprigtigt gerne give min plads til ham.

Buffon's the best goalkeeper in history. I would love to change shirts with him and add it to my collection. For me it's a crime that Buffon and Italy aren't at the World Cup."

Jordi Alba
- Buffon er historiens bedste keeper. Jeg ville elske at bytte trøje med ham og tilføje den til min kollektion. For mig er det en forbrydelse, at Buffon og Italien ikke skal med til VM.

Buffon svarer
- Kære Rakitic. Som målmand spiller jeg stadig, men at spille for Kroatien som midtbanespiller på din position, er nok ikke en god idé. Jeg siger det for din egen skyld. spøg til side, dine ord er en gave. Mange tak. Og Jordi Alba, min trøje venter på dig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Buffon svarer Rakitic og Alba tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder