Barca er videre efter taktisk 0-0'er

Nyheder - 22. november 2017

Ernesto Valverde tog en chance og sparede Lionel Messi fra første fløjt i Torino, da Juventus tog imod Barcelona. Det skulle vise sig at gå ganske fint, da Juventus ikke formåede at overraske Barcelona mens catalanerne havde det fint med en uafgjort. Messi kom ind i løbet af anden halvleg.

Med det uafgjorte resultat går Barcelona videre fra gruppen.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Digne, Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, Suárez og Deulofeu

Cillessen, Denis, Messi, Paco, Alba, Vidal og Vermaelen

- 0-1 28' - Suárez

2'
- KÆMPE CHANCE! Douglas Costa kommer forbi Umtiti mens Cuaradro efterfølgende kommer forbi Digne. Costa får den igen inde i feltet og lægger bolden til rette for venstrebenet før han tørt hugger til den, men Ter Stegen er flot nede og redde.

3'
- Barcelona med et mindre modsvar. Semedo driver bolden frem i fuld fart og finder Paulinho på kanten af feltet, men hans first timer går over Buffons mål.

6'
- Forrygende arbejde af Suárez, som stormer afsted mod en umulig bold for derefter at gå all ind i en tackling. Han bremser en hurtig omstilling.

10'
- Barcelona spiller den flot rundt. Her spiller Paulinho hurtigt 1-2 med Suárez før han trykker af fra distancen, men Buffon følger den let ud til målspark.

16'
- Cuadrado er tæt på at koste mål! Paulinho rammer bolden helt skævt i en kombination med Iniesta. Bolden går mod skyerne og da den falder ned forsøger Cuadrado at heade den tilbage til Buffon, men han rammer den skævt og Iniesta forsøger fra nul grader at flugte den ind med venstre, men det lykkedes ikke.

18'
- Tæt på i den anden ende! Iniesta tæmmer på forrygende vis bolden ved sidelinjen. Han ser dog forkert og afleverer den lige ud til Dybala, der sætter fart. Bolden erobres og Rakitic har den - men han vælger at drible rundt og lægger så en dårlig aflevering til Umtiti der taber den til Dybala. Han trykker af, men igen er Ter Stegen sikker.

22'
- STOLPE! Iniesta tilkæmper sig et frispark (og gult til Pjanic). Rakitic tager sig af det og sender et flot indlæg ind i boksen. Ingen rører dog bolden og den springer op på stolpen og ud i spil igen. Paulihno ser den pludselig, men får ikke tid nok til at rette sigtekornet og header den væk fra målet. Tæt på 0-1.

24'
- Deulofeu læser ikke Alex Sandro og nedlægger ham i Barcelonas højre side tæt på feltet. God mulighed for Juventus.

25'
- Paulinho rydder op og sparker bolden helt ned til Buffon.

30'
- Gult kort til Paulinho, som ifølge dommeren forsøger at filme sig til et straffespark.

35'
- Flot af Semedo, som brager ind i feltet og forbi sin mand med bolden, men hans indlæg møder ingen.

43'
- Første gang i kampen, at Deulofeu forsøger noget på egen hånd. Men heller ikke her fungerer det for ham. Et elendigt forsøg, som Buffon let samler op.

44'
- Dybala bryder igennem og kanonerer kuglen mod mål, men den går langt over.

45'
- Flot spil af Barcelona på kanten af Juventus' felt, men Suárez endelig afslutning på angrebet går langt forbi.

50'
- TÆT PÅ! Iniesta får frispark tæt på mål. Suárez tager sig af det og sender bolden flot afsted. Den snitter muren og sniger sig over målet til hjørnespark.

56' - ind-/udskiftning
- Messi kommer ind. Deulofeu går ud.

63'
- Forrygende spil af Barcelona. De kører bolden rundt mellem Juventus-spillerne. På ét øjeblik sætter Messi fart og skaber ubalance i det italienske forsvar og det slutter med at Suárez bliver nedlagt. Frispark til Barcelona.

64'
- Messi sparker bolden af sted, men den sniger sig over kassen.

69'
- Komplet håbløst af Digne. Messi sender bolden i dybden til venstrebacken, som er alene med Buffon. Han har Suárez tæt under mål, men hele tre Juventus-spillere står foran uruguayaneren. I stedet for at forsøge selv, så spiller Digne bolden på tværs og den bliver let clearet.

72'
- Semedo, som har spillet en god og solid kamp, bliver hægtet på kanten af feltet og hans direkte modstander Alex Sandro får gult kort.

82' - ind-/udskiftning
- Iniesta klappes ud af Juventus' fans og ind kommer Alba.

83'
- Douglas Costa får plads på kanten af feltet, men placerer bolden forbi Ter Stegens mål.