Annonce


Annonce

Annonce

Valverde hylder Ter Stegen efter 0-0 mod Juventus

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. november 2017




Onsdag aften tørnede FC Barcelona sammen med italienske Juventus i Champions League på Juventus Stadium i Torino. Begge hold havde chancerne til at vinde kampen, men den sidste skarped manglede hos begge mandskaber, og derfor endte kampen 0-0. Resultatet betyder, at FC Barcelona er videre i Champions League-turneringen.

Derfor var det naturligvis en meget tilfreds Ernesto Valverde, der talte med pressen efter kampen. Her uddelte cheftræneren ros til sit mandskab for en godkendt indsats på en svær udebane i Torino, men han sagde især flotte ord om holdets tyske målmand Marc Andre Ter Stegen, der endnu engang viste målmandsspil fra øverste hylde.

- Vi kom selvfølgelig med en intention om at vinde kampen - det gør vi altid. Vi vidste dog godt på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Det er det altid mod Juventus, for de har et fantastisk hold. Specielt her i Torino er det ikke nemt for nogen at spille. Vi leverede dog en godkendt indsats i dag.

- Vi dominerede i store dele af kampen. Vi havde også chancerne til at score, men vi manglede den sidste skarphed. Juventus pressede os langt tilbage til tider, men jeg synes, at vi gav gode modsvar. De var tæt på at tage sejren til allersidst, men heldigvis har vi en verdensklasse målmand, der er i forrygende form for tiden.

- Marc Andre Ter Stegen er helt klar blandt verdens bedste målmænd i øjeblikket. Han har haft en forrygende sæson indtil videre. Vores defensiv forsøger selvfølgelig at undgå, at han får noget at lave, men det er svært at holde en modstander som Juventus fra det. Han reddede os til sidst. De havde vundet, hvis den var gået ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde hylder Ter Stegen efter 0-0 mod Juventus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder