Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Godkendt indsats på svær udebane

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 23. november 2017




FC Barcelona spillede onsdag aften 0-0 i Champions League på udebane mod italienske Juventus. Kampen mod de forsvarende italienske mestre var en meget taktisk affære, hvor begge hold stod meget kompakte nede bagi. Skarpheden hos mandskabernes offensive profiler manglede også, hvilket var årsagen til, at kampen endte målløs.

Resultatet betyder, at FC Barcelona er videre i Champions League. Ernesto Valverdes mandskab er altså videre til knockout-fasen, der går igang i det nye år. Derfor var det naturligvis en flok lettede spillere, der snakkede med pressen efter kampen. En af dem var holdets midtbaneprofil Sergio Busquets, der var meget tilfreds med holdets indsats.

- Når man tænker over, hvor meget kvalitet der er i Juventus-mandskabet, så er det positivt, at vi holder dem fra flere chancer. Deres defensiv er meget svær at bryde igennem, så det var også svært for os at komme til store chancer. Vi fik dog få chancer til at score, men vi var ikke helt skarpe, når vi fik chancen.

- Jeg må bare tage hatten af for Marc Andre Ter Stegen endnu engang. Han er fænomenal i øjeblikket. Han har reddet os gentagende gange denne sæson. Det giver hele holdet en ro at have ham mellem stængerne. Han reddede os til sidst i dag med en meget flot redning.

- Vi dominerende i store dele af kampen. Det er en meget svær udebane, så vi kan være tilfredse med resultatet. Det er en kæmpe lettelse at være videre i turneringen. Nu fokuserer vi på weekendens topopgør mod Valencia, som vi imeget gerne vil vinde, sagde Sergio Busquets til pressen efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Godkendt indsats på svær udebane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder