Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Ligaen har brug for målteknologi

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 27. november 2017




Søndag aften måtte FC Barcelona nøjes med et enkelt point på udebane mod Valencia på Estadio Mestalla. Kampen endte 1-1, hvilket var et meget fair resultat. Begge hold havde momenter i kampen, hvor de fik spillet sig frem til store chancer. Resultatet betyder, at FC Barcelona bibeholder et forspring på 4 point til netop Valencia, der fortsat ånder Ernesto Valverdes tropper i nakken.

Kampen vil dog nok for de flestes vedkommende blive husket for en episode i første halvleg, hvor FC Barcelona fik scoret takket værd sløset målmandsspil af Neto i Valencia-buret. Dommeren mente dog ikke, at bolden var inde over stregen. Det fik sat sindet i kog hos FC Barcelona-spillerne, der korrekt følte sig snydt, da bolden var klart inde over stregen.

FC Barcelonas Sergio Busquets var også over for at høre dommeren, hvorfor han vinkede afværgende istedet for at dømme mål. Da Sergio Busquets talte med pressen, så var det episoden omkring det anullerede mål, der fyldte mest. Han gav udtryk for, at La Liga har brug for målteknologi, så man undgår flere episoder som denne, da de er kampafgørende. Han kommenterede dog også kort på selve kampen.

- Det var meget frustrerende for os, da vi blev snydt for målet i første halvleg. La Liga er verdens bedste liga. Jeg mener helt bestemt, at verdens bedste liga burde have VAR (Video assistant referee). Så undgå vi flere episoder som den i dag. Det vil hjælpe dommerne rigtigt meget, og det vil sikre, at ingen bliver snydt for mål, hvis de får scoret og dommeren ikke ser det.

- Vi fik hentet et meget vigtigt point med herfra. Mestalla er et svært sted at spille, men jeg synes vi gjorde det fint. Vi dominerende kampen. Vi skaber dog ikke nok chancer, hvilket er frustrerende. Jeg er dog stolt af holdet i dag. Vi blev ved med at kæmpe, selvom vi fik annulleret målet i første halvleg og kom bagud efter pausen, sagde Sergio Busquets til pressen efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Ligaen har brug for målteknologi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder