Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba fik træls gensyn med Valencia-fansene

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 27. november 2017




FC Barcelonas spanske venstreback Jordi Alba blev helten, der sikrede et enkelt point med hjem til Barcelona, da han små ti minutter før tid udlignede til 1-1 på udebane mod hans tidligere klub Valencia søndag aften. Resultatet betyder, at FC Barcelona stadig er 4 point foran netop Valencia.

Efter scoringen blev Jordi Alba omringet af glade holdkammerater. Venstrebacken tog her fat i bolden, som han tog under sin trøje, hvorefter han løb hen til nærmeste kamera. Her sendte han et luftkys afsted mod kameraet. Det var simpelthen en hilsen til hans kone, som er gravid og skal føde inden længe.

Valencia-fansene var selvfølgelig frustreret over Jordi Albas udligning, men den tidligere Valencia-spillers jubelscene fik Valencia-tilhængerne til at kaste ting efter Jordi Alba, der blev ramt i ansigtet. Efter kampen kommenterede Jordi Alba på den trælse episode.

- Jeg er meget skuffet over Valencias fans. Jeg havde ingen intention om at provokere nogen, da jeg løb hen til kameraet med bolden. Jeg ville bare sende en hilsen til min gravide kone, som snart skal føde. Det glæder vi begge os ubeskriveligt meget til.

- Jeg synes ikke Valencia-fansene viste mig respekt. Jeg blev hentet gratis til Valencia, hvorefter jeg blev solgt for et stort beløb. Jeg forstår ikke, hvorfor i alverden de fik lyst til at kaste flere ting på mig.

- Jeg havde en fantastisk tid, da jeg spillede for klubben. Jeg gav mig altid 100%, når jeg tog Valencia-trøjen over hovedet. Det er sjette sæson i træk, at jeg bliver dårligt modtaget af dem. Jeg beder dem bare om at vise lidt respekt. Det gør ondt på mig, for klubben betød meget for mig.

Han kommenterede også på selve kampen, der ifølge Jordi Alba var en meget intens affære. Han var også træt af, at FC Barcelona blev snydt for et mål i første halvleg, hvor Valencia-keeperen Neto fumlede et Lionel Messi-skud i mål. Dommeren mente dog ikke, at bolden var over stregen.

- Jeg synes, at vi kontrollerede kampen. Vi var heldige med, at de mislykkedes med at score til 2-0 på deres farlige kontraangreb. Vi blev ved med at tro på det, selvom vi var frustreret over episoden i første halvleg og kom bagud efter pausen. Selv jeg kunne se, at bolden var inde, og jeg stod på midten af banen. Jeg håber virkelig, at ligaen får indført VAR (Video assistant referee).

- Det er aldrig nemt at spille her på Estadio Mestalla. De har nogle meget inkarnerede fans. Valencia-holdet spiller virkelig god fodbold denne sæson. De er helt klart en konkurrent i kampen om mesterskabet i år, sagde Jordi Alba efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba fik træls gensyn med Valencia-fansene

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder