Hvad Messi sagde til dommeren efter Valencia-kampen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 28. november 2017

Da FC Barcelona var bagud med 1-0 i søndagens kamp mod Valencia, kunne man let fristes til at tro at hjemmeholdet ville skrabe alle tre point ind på kontoen.

For ingenting virkede for Valverdes tropper som i flere perioder blev domineret på Mestalla, lige indtil en lille magiker dryssede en smule tryllestøv ud over sine kæmpende tropper.
Messi lagde en perle af en aflevering til kollegaen Jordi Alba, som flugtede læderet i kassen.

Barca fik dermed scoret små ti minutter før tid og kampen endte 1-1, som stadig betyder at catalanerne er ubesejrede i ligaen med fire point ned til Valencia.

Men kampen skulle have haft et andet udfald, da Messis scoring til 1-0 fejlagtigt blev underkendt, på trods af at samtlige spillere på stadion inklusiv Valencia-målmanden Neto, havde set bolden inde i målet.

For hverken dommeren eller linie-dommerne havde tænkt sig at anerkende scoringen fra Messi.

Mediet Mundo Deportivo hævder at have fået indblik i samtalen mellem Messi og dommerne, hvor den skuffede argentiner skulle have sagt følgende:

- I tager begge fejl. Og i kommer begge til at se, at i har taget fejl.

Linie-dommeren besvarede straks påstanden:

- Den er ikke tydelig på nogen måde.

Her tilføjede kampens dommer:

- Jeg er ikke sikker på, at det ikke var et mål.

Video Assistant Referee (VAR) er ikke blevet implementeret endnu i La Liga - noget som man specielt i Barcelona ser frem til sker i næste sæson.

Disse underkendte scoringer kan nemlig vise sig at være altafgørende for et tophold, hvis mesterskabet skal i hus. Om den får betydning for Barcelonas jagt på succes i denne sæson, må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder