Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Nyheder: Af Sajad Koftan - 29. november 2017


Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Andres Iniesta er, uden sammenligning, en af historiens bedste midtbanespiller i verden, og bliver både betragtet som et ikon i klubben og en levende legende i Catalonien.

Bold-ekvilibristen er en sand fornøjelse at følge når magikeren både tryller, snyder og finter sig igennem tilværelsen på Barcas midtbane.

Iniesta har været fast inventar i Barcelona siden sin ankomst til ungdomsakademiet i 1996 og har herefter, nærmest konstant og på dagligt basis, kun imponeret og forbløffet fansene og ledelsen sidenhen.

Den spanske landsholdsspiller fik sin debut i 2002 under ledelse af hollænderen Louis van Gaal, og har til dags dato spillet 646 kampe for Barcelona -et tal kun overgået af midtbane-kollegaen og legenden, Xavi.

Sammen har de vundet 30 trofæer, inklusiv fire CL-titler. Iniesta har ligeledes været på FIFA Allstar-hold hele ni år i træk.

Alt i alt kan man roligt slå fast at kunstneren fra Catalonien har været en dominerende faktor mod ethvert hold i Europa.
Derfor har Barca-ledelsen også valgt at indgå et livs-lang aftale med stjernen som sikrer at Iniesta står til rådighed for Barca i en anden rolle, selv når de elegante støvler er lagt på hylden.

I samme ombæring har mediet Sportskeeda været på banen med fem potentielle alternativer til Andres Iniesta, nu når Barca-stjernen nærmer sig pensions-alderen, og også selvom det jo er et umenneskeligt stort hul at skulle udfylde for arvtageren.

Nedenfor de fem muligheder.

Philippe Coutinho

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Det brasilianske stjernefrø Philippe Coutinho har været igennem en sand medie-storm, hvor han er blevet rygtet væk fra England på dagligt basis.

Barcelona skulle efterhånden have sendt flere kærligheds-erklæringer afsted mod Coutinho og Liverpool - noget som konstant sætter rygterne om et muligt salg igang.

Men der er jo en grund til at en storklub som Barca bider sig fast i Liverpool-træner Jurgen Klopp, og insisterer på at lokke verdensstjernen væk fra Anfield Road.

Coutinho er et af de vigtigste spiller i Liverpool og har, siden sin debut i 2013, været en magtfaktor på englændernes midtbane. Præstationerne har været store fra den dribe-stærke offensiv-spiller, som senest sikrede Liverpool en fjerdeplads i ligaen.

Den brasilianske landsholdsspillers kompetencer kan ikke ignoreres nu hvor stjernen besidder et eminent og utroligt overblik, krydret med nogle fantastiske drible-kundskaber.
Enhver målmand i Premier League er på vagt, når teknikeren stormer frem på banen og lægger an til et af de velkendte og velplacerede langskud, som ofte har resulteret i en scoring.

Coutinhos spillestil kædes også hurtigt sammen med netop Barcelona nu hvor teknikken, overblikket og de præcise afleveringer er i højsædet hos catalanerne. Derfor bliver det ualmindeligt svært for englænderne at holde brasilianeren i England.

For Coutinho-egenskaberne på grønsværen er Barca naturligvis faldet for.
Og for Liverpool bliver det endnu en gang udfordrende at skulle holde på sin offensive juvel, som selv har ønsket at pakke kufferten og flyve mod Sydeuropa.

Brasilianeren har scoret 47 mål i 192 kampe for Liverpool, mens de succesfulde afleveringer ligger på 81% i Premier League.

Christian Eriksen

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Christian Eriksen ved hvordan man performer på et højt teknisk niveau uge efter uge.

Danskeren fortsætter med at imponere på et meget højt niveau i Tottenham.

Barcelona har selvfølgelig også holdt godt øje med fynboen, hvis spillestil passer perfekt ind i Barcelonas taktik om et konstant højt pres-spil, hvor boldomgangen og vendingerne på midtbanen er kamp-afgørende. Den danske landsholdsspiller bliver endvidere, af flere eksperter, betegnet som den ideele erstatning for Iniesta, da danskeren både bliver rost for sine elegante boldberøring og sin utrolige sparketeknik - senest bevist tre gange i den afgørende landskamp mod Irland.

Den kreative midtbane-dynamo kom til Tottenham fra Ajax i 2013 og er blevet en vital del af holdet i London. Med sine fire mål og tre oplæg i de første 17 kampe i sæsonen, er han en af de første navne som skrives på træner Mauricio Pochettinos holdkort.

81,2% af Eriksens afleveringer lander hos en medspiller hvoraf 2,3% af disse pasninger er, pr kamp, potentielt målgivende.

Eriksens vision og forudsigelse gør danskeren til en af de bedste midtbane-spiller i verden i øjeblikket.

Kun 25 år gammel og stadig med sine bedste år foran sig.
Tottenham-stjernen har også flere gange indrømmet at være blevet smigret af Barca-interessen.

Hvis Barcelona-ledelsen formår at skrive kontrakt med Eriksen, ville det være et scoop af dimensioner og en elegant og perfekt erstatning for Iniesta.

Thiago Alcántara

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Thiago skiftede til tyske Bayern Munchen fra Barcelona i 2013, grundet manglende førsteholds-fodbold.

Han blev den gang, og bliver stadig, betragtet som den næste verdensstjerne på podiet til de forskellige FIFA-awards.
Bayern måtte slippe sølle 200 mil. kr - et sandt scoop, når man ser tilbage på Thiagos præstationer for tyskerne sidenhen.

Ligesom Iniesta er Thiago en teknisk begavet playmaker med helt exceptionelle drible-evner, som flere gange er blevet belyst i kampene hvor den spanske landsholdsspiller, så let som ingenting, snyder sig forbi flere forsvarsspiller i en solo-tur.

Thiago spiller på den centrale midtbane, men kan også gøre en afgørende forskel som offensiv midtbane-spiller.
Spanierens gennemsnitlige pasnings-rate ligger på imponerende 90,7%, hvoraf 1,6% pr kamp har været målgivende, i de første 15 kampe i sæsonen.

Et tydeligt bevis på at Thiago har fået en god Barca-opdragelse.

Den 26-årige stjerne er en type som Barca-ledelsen ville elsker at få fingrene i, da han jo i forvejen kender klubben indefra. Samtidig er der floreret en del rygter om Thiago, hvor medierne har hævdet at spilleren selv skulle være interesseret i et skifte tilbage til Catalonien.

Bayern ville dog kræve en stor sum for Thiago, da tyskerne jo er bevidste om hvilken stjerne man har i truppen i Sydtyskland. Thiago har stadig 3 år tilbage af sin kontrakt med Bayern.

Kevin De Bruyne

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Belgiske Kevin De Bruyne skiftede til Manchester City fra tyske Wolfsburg i 2015 for 440 mil. kr, og har i over to år været en af de mest populære spillere i den stjerne-spækket trup.

De Bruyne har uomtvisteligt været Premier Leagues bedste spiller i denne sæson og fortsætter med sine fantastiske og utrolige præstationer, selv mod de bedste hold i ligaen.
Stjernen har lagt op til ni mål i sine 18 optrædener og scoret fire mål i sæsonen.

De Bruyne ligner ikke en klassisk verdensstjerne, hvis man skulle dømme belgieren ud fra sit lidt ranglede og stive statur, men tag ikke fejl.
Kevin er mesterlig på den offensive midtbane og besidder et fodbold-talent udover det sædvanlige.

Et talent som har fået flere sports-journalister til at sammenligne den lyshårede stjerne med selveste Lionel Messi. En sammenligning som dog hurtigt blev manet til jorden af City-træneren Pep Guardiola.

Med en succesrate på 84,5% er stjernen eminent til at finde sine kollegaer på banen. 2,4% af disse pasninger har, i gennemsnit pr kamp, været potentielt målgivende.

Kevin er kun 26 år og skal stadig bevise sig på den helt store scene. Noget som han sandsynligvis ville kunne opleve i FC Barcelona.

Denne type spillere vil tilføre en helt ny dimension på Camp Nou og ville uden tvivl være en fornøjelse at følge, specielt hvor De Bruyne kommer til at spille sammen med nogle helt andre typer verdensstjerner end dem han er vant til i Manchester.

Isco

Fem spillere som kan erstatte Iniesta

Isco er en af Real Madrids bedste spillere.

Kongeklubben råder i forvejen over en masse stjerner men at skille sig ud som Isco har gjort det, kræver i sin naturlighed et stabilt og højt niveau over mange kampe og i mere end én sæson.

Isco har altid grebet chancen i alle de kampe han har spillet. I denne sæson har spanieren været helt enestående på midtbanen for hovedstads-klubben.

Spanierens præstation i landskampen mod Italien, siger alt om stjernen.
En ekstraordinær enmandshær figurerede på Spaniens midtbane i form af én mand, nemlig Isco. Det var en af de aftener, hvor Isco gjorde alting rigtigt og med en speciel stil og klasse, som efterlod de italienske spiller i dyb forbløffelse.

Isco skiftede til Real Madrid fra Malaga i 2013, og har indtil videre spillet 210 kampe for Barcas rivaler.
Stjernen besidder en fantastisk teknik og et helt unikt og uforudsigeligt overblik, som ofteste skaber panik på midtbanen hos modstanderne, hvor Isco hurtigt vender spillet og driver det frem præcist som han ønsker.

Isco har scoret fire mål og lagt op til tre mål i 17 kampe i denne sæson. Pasningsspillet sidder ligeledes i skabet hos teknikeren, som har en succesrate på 88,5 i sine 17 kampe. Det viser blot hvor god denne dribler er.

Et køb af Isco virker meget usandsynligt, specielt nu hvor dette skifte anses som værende "det forbudte skifte" i Catalonien og specielt hos Real Madrid.
Ikke desto mindre ville Isco være et fremragende køb og et fantastisk scoop for Barca, hvor han jo ville styrke catalanernes midtbane gevaldigt med sit store talent.

Og måske ville tavlen være visket ren, eftersom Luis Figo jo netop skiftede til Real fra Barcelona i sin tid.


Odds-tilbud
Få odds 7,00 på at Barcelona slår Sevilla
Få odds 6,00 på at Manchester City slår Burnley
Få odds 8,00 på at FC København slår Vejle
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement
20/10 - 13:30 Chelsea - Manchester United Anbefalet
20/10 - 15:30 Wolfsburg - Bayern München
20/10 - 16:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland
20/10 - 16:00 West Ham - Tottenham
20/10 - 18:30 Huddersfield - Liverpool
21/10 - 18:00 AGF - AaB


Ugens mest læste

Seneste nyheder