Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mascherano: Min tid er ved at være opbrugt

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 30. november 2017


Mascherano: Min tid er ved at være opbrugt


Javier Mascherano har spenderet syv sæsoner i Barcelona og vundet alt, hvad man kan vinde på klubplan. Argentineren har været en fantastisk mand for Barcelona, men han mener selv at hans tid i klubben så småt er ved at være opbrugt.

Alt tyder på, at Yerry Mina ankommer til sommer efterfulgt af en mere erfaren forsvarsspiller, da Thomas Vermaelen forventes at blive solgt. Desuden er klubben klar til at hente en B-spiller op såfremt også Mascherano går ud af fordøren.

- Jeg tror, at min tid er kommet. Det giver god mening efter så mange år her. Der er ikke meget mere, som jeg kan opnå og jeg siger det ikke med et tungt hjerte. Jeg har haft de bedste år i min karriere her i klubben og jeg vil aldrig glemme det.

- Jeg er i blandt de folk, som tror på, at man selv må trykke på bremsen når man føler, at tiden er inde. Jeg ønsker at ramme rigtigt når jeg forlader klubben, men det handler ikke kun om mig.

33-årige Mascherano, som forventes at spille sin sidste slutrunde for Argentina til sommer ved VM, har spillet 332 kampe for Barcelona og scoret ét mål.

20/05 - 18:00 AC Milan - Fiorentina
20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder