Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Coutinho kommer til at tjene 14 mio. i Barca

Nyheder - 1. december 2017




Philippe Coutinho er fortsat det varmeste emne i Barcelona og præsident Josep Maria Bartomeu har offentligt konstateret, at han mener, at klubben skal forstærkes for at spille med om alle trofæer i denne sæson. Derfor tyder meget på, at det bliver til endnu et hektisk transfervindue.

Ifølge SPORT er der to kerner i sagen: Liverpool har ikke tænkt sig at sælge billigt og på nuværende tidspunkt er Barcelona allerede over lønningsgrænsen hvorfor der reelt set ikke er plads til en dyr mand som Coutinho.

Tre spillere forventes dog at blive solgt for at give plads til Coutinho og her kommer Arda Turan ind i billedet. Han tjener omkring 8,5 millioner euro pr sæson mens Coutinho kommer op på 14 millioner euro pr. sæson. Planen er altså at Arda skal gøre plads til Coutinho på lønningslisten mens to andre spillere følger med. Desuden er Barcelona klar til at overgå sig selv.

De er nemlig klar til at byde 130 millioner euro for Coutinho - velvidende, at man kan ende helt oppe ved 150 millioner euro. Der er tale om en stor sag og derfor er præsident Bartomeu også selv gået ind i den i håbet om, at få det til at lykkes denne gang. I sommers mislykkede klubben med at hente brasilianeren, men prioriteten er at hente ham når transfervinduet åbner om en måned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Coutinho kommer til at tjene 14 mio. i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder