Barca smed igen point: 2-2

Nyheder - 2. december 2017

Barcelonas forsvar var hullet som en si, mens offensiven manglede skarphed. Celta Vigo formåede at snuppe point på Camp Nou i en kamp, hvor Samuel Umtiti måtte udgå med en skade som han pådrog sig kort inden Celtas udlignende mål.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, Messi og Suárez

Cillessen, Aleix Vidal, Digne, Vermaelen, Denis Suárez, André Gomes og Paco

- 0-1 20' - Aspas
- 1-1 22' - Messi
- 1-1 62' - Suárez
- 2-2 70' - Gomez

1'
- Luis Suárez modtager et hurtigt gult kort. Han løber i en duel med Sergi Gomez og holder ham i armen, som det så ofte sker. Det lader dog til at Gomez' skulder bliver revet af led, og Suárez får et gult kort mens Gomez desværre må udgå.

6'
- Voldsom kontra af Messi, som sender bolden gennem sin modstanders ben og spurter fra to mand. Han løber hele vejen ned til feltet og sender bolden afsted mod mål, men den rettes ud til hjørnespark.

20' - MÅL!
- Katastrofalt forsvarsspil af Barcelona. En dybdeaflevering fanger fuldstændig Piqué og Umtiti. Aspas er helt alene igennem og har Gomez med inde foran. Aspas spiller bolden på tværs og Gomez trykker af, men Ter Stegen disker op med en fuldstændig vanvittig redning. Til gengæld er han så uheldig, at den falder ned lige foran Aspas, som prikker den over stregen til 0-1. Og det er uden, at Barcelona har haft én reel mulighed.

22' - MÅL!!
- Så er der svaret igen! Forrygende angreb af Barcelona. Iniesta finder Suárez, som finder Paulinho. Brasilianeren forsøger at finde Suárez igen, men bolden triller heldigt forbi tre mand før Messi umarkeret modtager den i bagrummet. Her er han iskold og han scorer til 1-1.

26' - ANNULLERET MÅL!
- Messi finder Suárez i dybden og uruguayaneren er alene med keeperen før han knalder den i mål. Men målet annulleres for offside - som der ikke var. Endnu et legalt mål, som dommeren annullerer.

31'
- To store chancer! Suárez modtager bolden inde i feltet og er klar til at skyde, men han vælger at lægge den af til Messi og Paulinho - men de når ikke frem. Sekunder senere samler Messi bolden op inde i feltet, men hans forsøg rammer stolpen.

36'
- Første gode aktion af Rakitic i lang tid. Et perfekt indlæg til Paulinho i bagrummet, som får godt træf på kuglen, men keeperen redder.

48'
- Stor chance til Paulinho. Han bryder gennem feltet, runder keeperen og sender bolden mod mål, men den går i sidenettet.

53' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Denis Suárez kommer ind.

62' - MÅL!!
- Luis Suárez gør det til 2-1! Jordi Alba finder Messi på kanten af feltet. Argentineren splitter Celtas forsvar med en dræbende aflevering i dybden til Alba, som prikker den videre til Suárez. Foran kassen er er uruguayaneren iskold og banker den i mål til 2-1.

64'
- Tæt på! Suárez sendes i dybden, men bolden er for hård. Til gengæld taber keeperen bolden, men Denis Suárez er for langsom til at reagere og bolden ekspederes væk.

64'
- KÆMPE CHANCE! Denis Suárez vipper kuglen ind til Messi, som flot header den ud i siden af målet, men keeper Blanco redder flot. Returen sender Suárez ind til Messi, men han er tæt presset og får ikke afsluttet ordentligt.

66'
- Sløvt af Suárez. Han sendes afsted i en kontra, men træder i bolden for at spille den til Messi. Han havde masser af plads, men udnyttede det slet ikke.

67'
- Busquets presses til et boldtab og Aspas svinger venstrebenet, men det volder ingen problemer for Ter Stegen.

70' - MÅL!
- Så er der udlignet og igen samme metode som ved Celtas første mål. Barcelonas forsvar bliver fanget og Aspas er alene igennem. Umtiti bremser i sit forsvar, da han får en skade i baglåret i løbeduellen med Aspas. Sidstnævnte går let forbi Alba og finder Gomez, som let scorer.

72' - ind-/udskiftning
- Umtiti går skadet ud. Vermaelen kommer ind.

73'
- TÆT PÅ! Paulinho samler bolden op i feltet og flugter den mod hjørnet, men den sniger sig lige oer kassen.

75'
- STOLPE! Roberto tager et kort frispark til Messi, som sender den ind i feltet til en nøgen Piqué. Han runder keeperen og skyder - men stolpen tager den.

79' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Paco kommer ind.

81'
- Igen bliver Barcelonas forsvar overrasket over en god dybde bold og igen er det Aspas, som er inde i feltet, men Alba kommer denne gang til undsætning.

83'
- Elendigt af Vermaelen. En høj bold lander hos ham, men på utrolig vis formår han at heade lige op i luften igen og derefter nedlægge sin modstander. Gult kort og frispark til Celta.

85'
- KÆMPE CHANCE! Suárez løber i dybden, stopper op og finder Denis. Han skyder til kuglen, men den rettes af og falder ned til Messi, som med ryggen til målet forsøger at dreje bolden i mål med hovedet, men den sniger sig forbi.

86'
- Straks går det den anden vej. I stedet for at spille bolden i en farlig position, så mister Denis Suárez den. Aspas sender Sisto alene ind i feltet, men Ter Stegen redder flot.

93'
- Roberto sender bolden ind i feltet, men Pacos hovedstød går over.

95'
- Sidste chance. Busquets flækkes bagfra tæt på feltet og Barcelona får frispark. Det er sidste chance i kampen.

96'
- Messi tager frisparket, men muren retter ud til hjørnespark, som dommeren vælger at ignorere - han fløjter i stedet af.

- Selvom der blev lagt 5 minutter til, så formåede Barcelona ikke at score et afgørende mål og dermed har man tabt fire point i de seneste to ligakampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder