Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi skal være skarpere foran mål

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 2. december 2017


Valverde: Vi skal være skarpere foran mål

Lørdag eftermiddag smed FC Barcelona for anden ligakamp i træk point. I sidste weekend spillede Ernesto Valverdes tropper 1-1 på udebane mod Valencia. Lørdag blev det til et skuffende 2-2 resultat hjemme på Camp Nou mod Celta Vigo. Det var en livlig kamp. hvor begge mandskaber havde chancerne til at tage sejren.

FC Barcelona havde dog kontrol i store dele af kampen, men i anden halvleg, hvor man førte 2-1, kostede en skade til Samuel Umtiti dyrt. Celta Vigo udnyttede nemlig, at franskmanden blev skadet og ikke kunne løbe hjem for at forsvare, hvilket resulterede i en udligning til 2-2. Efter kampen var det en ærgelig FC Barcelona-træner, der evaluerede på kampen.

- Det var en vanskelig kamp for os i dag. Celta Vigo stod langt tilbage på banen, og de var dygtige til at slå kontra, når vi stod for højt på banen. Vi vågnede først op efter deres føringsmål. Vi kom hurtigt tilbage med et modsvar. Herefter dominerede vi kampen, som vi gerne ville. Vi kom også foran, og vi havde chancerne til at komme foran 3-1, men vi blev igen fanget for højt på banen, da Celta Vigo udlignede.

- Vi var også meget uheldige med, at Samuel Umtiti blev skadet i forbindelse med deres udligning. Han kunne ikke løbe tilbage for at forsvare, og der var Celta Vigo kyniske. Det kostede os desværre to point i dag, hvilket er meget bittert. Vi må også bare erkende, at vi skal være mere effektive foran mål. Vi havde store chancer i dag, men vi misbrugte for mange. Det må vi arbejde med på træningsbanen, sagde Ernesto Valverde efter kampen.

Odds-tilbud
Få odds 7,00 på at Barcelona slår Sevilla
Få odds 6,00 på at Manchester City slår Burnley
Få odds 8,00 på at FC København slår Vejle
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement
20/10 - 13:30 Chelsea - Manchester United Anbefalet
20/10 - 15:30 Wolfsburg - Bayern München
20/10 - 16:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland
20/10 - 16:00 West Ham - Tottenham
20/10 - 18:30 Huddersfield - Liverpool
21/10 - 18:00 AGF - AaB


Ugens mest læste

Seneste nyheder