Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Vi skal lære af vores fejl

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 2. december 2017


Busquets: Vi skal lære af vores fejl


Det var en flok skuffede FC Barcelona-spillere, der lørdag eftermiddag gik fra banen efter at have spillet 2-2 mod Celta Vigo hjemme på Camp Nou. Holdet kom skidt fra start, da Iago Aspas bragte Celta Vigo foran efter 20 minutter, dog svarede Lionel Messi tilbage med en scoring bare to minutter efter.

I anden halvleg kom FC Barcelona foran med 2-1, men med 20 minutter igen udlignede Celta Vigo på en kontra, hvor FC Barcelona blev fanget for højt på banen. Efter kampen var det en irriteret Sergio Busquets, der talte med pressen. Til pressen sagde han, at Celta Vigos udlignende mål kunne være undgået, hvis FC Barcelona-mandskabet ikke gik så hårdt efter en scoring til 3-1.

- Vi mødte en god modstander i dag. De lukkede godt af nede i defensiven, og deres kontraer var giftige. Vi kontrollerede dog kampen, og vi skulle også have vundet denne kamp. Vi stod for langt fremme på banen, da de udlignede, hvilket var en fejl. Vi må bare lære af de fejl, som vi laver.

- Jeg synes, at vi havde fortjent sejren i dag, men når man ikke kan score på sine store chancer, så er det ikke nemt at vinde, sagde Sergio Busquets efter kampen.

20/05 - 18:00 AC Milan - Fiorentina
20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder