Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fire alternativer til Samuel Umtiti

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 3. december 2017


Fire alternativer til Samuel Umtiti

Samuel Umtiti blev skadet i opgøret mod Celta Vigo og ventes at være ude frem til starten af februar. Det betyder, at Ernesto Valverde skal finde en ny makker til Gerard Piqué i midterforsvaret og umiddelbart er der fire alternativer.

Nummer et er at give Thomas Vermaelen spilletid, som han har fået i de seneste tre kampe. Belgieren er dog ikke et sikkert alternativ, da han har det med at gå i stykker meget let. Til gengæld har han vist ganske fint spil i de minutter han har fået på det seneste.

Alternativ nummer to er at få Javier Mascherano tilbage i rytmen. Han er pt. skadet og ventes at være ude i endnu 10 dage, men herefter står han helt sikkert foran Vermaelen i køen som Piqués makker i det centrale forsvar. Argentineren skal dog bruge nogle kampe til at komme tilbage i form og samtidig må man håbe, at han ikke lider af et tilbageslag.

Hvis det ikke går med hverken Mascherano eller Vermaelen, så er B-spilleren David Costas absolut en god løsning, og tilmed er han en spiller, som Valverde rigtig godt kan lide. Han er dog løsning nummer tre, da Vermaelen og Mascherano står foran ham i køen.

Går det helt galt, så kan man i transfervindue forsøge at tvinge et køb igennem. Her peger pilen på Yerry Mina, som klubben angiveligt har en aftale med. Aftalen lyder, at Mina ankommer til sommer, men skulle man stå på bar bund i forsvaret når transfervinduet åbner, så kunne Mina være en løsning udefra.

15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder