Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi-statue vandaliseret i Argentina

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. december 2017


Messi-statue vandaliseret i Argentina


Barcelonas troldmand og verdensstjerne Lionel Messi er en elsket og respekteret person i Argentina, men bestemt også i resten af verdens afkroge hvor Messi både inspirerer og motiverer på grønsværen.

Derfor har det forundret og overrasket mange af indbyggerne i Buenos Aires, da de igår morges stod op til en vandaliseret Messi-statue. Her er Messis frygtede venstrefod og bolden det eneste tilbageværende på skulpturen.

Det er nu anden gang på mindre end et år, at kunstværket af den argentinske legende er blevet ødelagt.

Tilbage i Januar blev bronze-figuren delt i to - muligvis af de samme kriminelle personer

Politiet er efter sigende stadig igang med efterforskningen af begge sager. Selve skadernes omkostninger er endnu ikke blevet kalkuleret og offentliggjort.

Byens borgmester Rodriguez Larreta var manden bag statuen, i en kampagne, da han i sin tid forsøgte at overbevise magiske Messi om at vende tilbage til det argentinske landshold.

Selve statuen er placeret i det velhavende og rolige område La Plata River i Argentinas hovedstad i en gågade, hvor også legenden Diego Maradonas storhedstid bliver mindet.

Andre statuer i samme område er tidligere blevet vandaliseret. Den tidligere tennis-stjerne Gabriela Sabatinis statue blev, for flere år siden, endda stjålet - en sag man stadig efterforsker på den dag idag.

20/05 - 18:00 AC Milan - Fiorentina
20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder