Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Min forlængelse er på rette spor

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 4. december 2017


Roberto: Min forlængelse er på rette spor


Sergi Robertos kontrakt løber frem til sommeren 2019, så der er fortsat måneder at tage af. Men Barcelona ønsker at belønne hans gode spil med en forlængelse og i dag bekræftede han, at forhandlingerne er på rette spor.

- Kontraktforlængelsen er på rette spor. Jeg har altid sagt, at jeg var været en Cule siden jeg var lille. Jeg tror på, at vi alle nok skal blive enig om en forlængelse uden problemer, fortalte han på dagens pressemøde, hvor han også talte om kampen i morgen mod Sporting Lissabon:

- Det bliver en hård kamp fordi der er meget på spil for dem. Disse kampe er er altid gode til at komme ind i en bedre rytme og det kan få mig 100 procent tilbage efter min skade.

- Vi har en bred trup og de spillere, som kommer ind, gør det altid godt. Med Luis Enrique spillede jeg som højreback og der kom jeg godt ind i det; men jeg har altid sagt, at jeg kun tænker på at spille uanset hvilken position. Jeg ser ikke mig selv som centerforsvarer fordi det er en svær position og fordi, at jeg aldrig har spillet der, fortalte han i forbindelse med et spørgsmål omkring Samuel Umtitis skade.

Roberto er yderst alsidig og er oprindeligt midtbanespiller, men Luis Enrique benyttede ham mest på højrebacken, hvor spilletiden dog ikke har været stor i denne sæson på grund af tilgangen af Nelson Semedo.

20/05 - 18:00 AC Milan - Fiorentina
20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder