Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Langt interview med Luis Suarez

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 5. december 2017


Langt interview med Luis Suarez

For kort tid siden åbnede Adidas en ny sportsforretning i den catalanske hovedstads, Barcelona, nær Placa de Catalunya. Her deltog Luis Suárez i åbningsceremonien. Den spanske sportsavis, SPORT, udnyttede muligheden til at interviewe Suárez, som har tacklet store emner såsom Real Madrids nuværende form, Neymars afgang og det kommende VM.

Læs hele interviewet herunder.

Du er en smilende person. Genkender du dig selv når du ser Luis Suárez på banen og kæmpe?
- Slet ikke, men ja, jeg genkender det. Det er min måde at spille på. At kæmpe hele tiden har bragt mig herhen, hvor jeg befinder mig i dag. Nogle kampe prøver jeg på at forholde mig noget roligere, men det fungerer ikke for mig.

Er det sandt, at du har spillet med nogle smerter i denne sæson?
- Ja, men jeg har det bedre nu. Det medførte nogle vanskeligheder, men nu har jeg rettet jeg op på det. Jeg vil ikke fortsætte med at føle smerte.

Tror du, Neymar traf den rigtige beslutning ved at forlade Barcelona?
- Neymar er en moden person, som er i stand til at træffe sine egne beslutninger. Selvfølgelig var det et hårdt valg for ham fordi han var glad i Barcelona. Men vi må alle acceptere, at han ville have andre udfordringer og at det måtte ske.
Det var et forståeligt valg han traf i fællesskab med sin familie. Han bebrejdes ikke, men bliver elsket og husket for alt, hvad han har bidraget med til klubben og vores venskab igennem årene.

Der var rygter om, at han måske en dag ville skrive under med Real Madrid
- Aldrig. Ærligt, jeg kan slet ikke se det for mig. Jeg kender Neymar og den måde han var beundret overfor klubben og sine holdkammerater. Jeg kan slet ikke se ham i Real Madrid.

Efter alt det, som de har vundet under Zinedine Zidane, hvordan tolker du så deres seneste form?
- Alle hold kommer igennem en stime, hvor man ikke spiller godt eller får de rigtige resultater. De skyder tit på mål, men har svært ved at sende bolden ind. Det er normalt i fodbold, vi skal også igennem de forbandelser. Men, hvad vi er klar over er, at vi på ingen måde kan give dem en fordel i La Liga.

Hvad har ændret sig med Valverdes tilkomst?
- Han er en træner, som har tiltro til hver af sine spillere. Det er ikke fordi at det har ændret sig markant siden Luis Enriques afgang, men vi har en nyere måde at træne på og gå ind i kampe. Som et hold skal vi altid præstere på bedst mulige måde.

Der var en del snak om at FC Barcelona ikke opnåede deres mål i sommerens transfervindue. Blev holdet nogensinde forstærket efter Neymar?
- Neymar er en anderledes og speciel spiller som formåede en masse. Dog er andre gode spillere kommet til såsom Gerard Deulofeu, som i øvrigt havde en fortid i klubben. Der kom også Paulinho som modtog stor kritik, men nu spiller formidabelt. Han har gjort det godt for klubben samt landsholdet, hvor han også er kaptajn.

- Ousmane Dembélé var meget uheldig da han blev skadet kort efter sin ankomst. Men når han er klar, vil han overraske mange mennesker. Der er mange spekulationer omkring kommende spillere og om hvem der skal forlade, men det hele er fortsat uvist.

Er det sandt, at du på nogle punkter hjalp omkring forholdet mellem Neymar og Cavani?
- På ingen måde, jeg havde afstand fra det hele. Det er ikke noget jeg ville gøre.

Hvem lærte dig at vende ryggen til og forsvare dig selv mod forsvarsspillerne?
- Det er noget, jeg altid har gjort. Nu til dags kender forsvarsspillerne mig allerede og de lader mig ikke bruge min krop så meget. Så jeg må til tider benytte mig af en andre metoder. Men jeg lærte det i en meget ung alder, og jeg mestrede det. Mine venner joker altid med det.

Hvad er din største udfordring lige nu?
- Den største udfordring er at slutte 2017 godt af også begynder 2018, hvor jeg vil vinde alt med Barcelona. Jeg vil spille et rigtig god VM med Uruguay.

Hvad føler du når du er i en dårlig stime, som den tidligere på sæsonen?
- Disse stimer, situationer og symptomer er tider, hvor man ikke er i en god form og man selv er klar over at lige meget, hvad man gør, så vil bolden bare ikke gå ind. Det er derfor jeg grinte, da jeg brændte den anden dag. I andre situationer ville jeg håndtere det anderledes. Hvis jeg havde brændt en masse store chancer over en længere periode, ville jeg være bekymre mig, men det er ikke sagen. Jeg vidste præcist, hvordan det ville forløbe.

- Jeg er meget selvkritisk og får en dårlig følelse, når jeg ikke scorer. Men det vigtige er at hjælpe holdet og hvis jeg har det fysisk godt eller spillet en god kamp, så er jeg tilfreds. Jeg bliver altid sur når jeg skuffer holdet.

Hvem vil blive helten af dette VM? Messi, Neymar… Suárez?
- Der er mange landshold, der spiller på et højt niveau og har potentiale til at vinde VM. Der findes hold, som gør brug af ungdomsspillere. Det bliver et mindeværdigt VM.

Odds-tilbud
Få odds 7,00 på at Barcelona slår Sevilla
Få odds 6,00 på at Manchester City slår Burnley
Få odds 8,00 på at FC København slår Vejle
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement
20/10 - 13:30 Chelsea - Manchester United Anbefalet
20/10 - 15:30 Wolfsburg - Bayern München
20/10 - 16:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland
20/10 - 16:00 West Ham - Tottenham
20/10 - 18:30 Huddersfield - Liverpool
21/10 - 18:00 AGF - AaB


Ugens mest læste

Seneste nyheder