Annonce


Annonce

Annonce

Landsholdsmålmand: Messi er uundværlig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. december 2017




Argentinas landsholdsmålmand Sergio Romero har, i et interview, luftet sin holdning om sin landsholdskollega Lionel Messis betydning for holdet.

Det store sydamerikanske fodboldland bookede sin billet til næste års VM-slutrunde med en sejr over Equador, i den allersidste kval-kamp. Her scorede kaptajn-Messi hattrick i en kamp, hvor Barca-stjernen fungerede som en enmandshær i angrebet - som altid.

Messis eminente og utrolige præstation, sætter igen en tyk streg under stjernens betydning for sit land.
Flere Argentina-legender, heriblandt Diego Maradona og Mario Kempes, har dog opfordret hele holdet til højne niveauet, hvis man overhovedet skulle have en chance i Rusland til næste år.

For presset er simpelthen for stort for den lille troldmand, ifølge legenderne.

Ikke desto mindre mener Manchester Uniteds målmanden Serigio Romero det modsatte, da han gav sit syn på Messi og landsholdet i et langt interview med mediet TyC Sports forleden.

- Vi kommer til at være Messi-afhængige gennem hele livet.

- Alle på holdet ved at Messi er verden bedste. Derfor stoler vi også på at han kan afgøre kampene på egen hånd, som han har gjort så tit.

- Det var tydeligt for enhver, at vi spillede dårligt da Messi var skadet. Vi var bare ikke i stand til at finde sammen som hold uden Messi.

- Det rører os ikke, da vi blev kritiseret for vores dårlige spil. Vi accepterede kritikken.

Jorge Sampaoli blev ansat som den nye argentinske landstræner tilbage i Maj, da han tog over for den fyrede Edgardo Bauza.

Men spillet har ikke flasket sig, og kun med nød og næppe endte Argentina på en tredje-plads i kvalifikationen. Noget som målmanden Romero ser tilbage på med sindsro.

- Vi forsøger at få tingene til at fungere på banen. Vi ved hvad træneren forventer og hvad vi er i stand til som hold.

Argentina er havnet i gruppe med Kroatien, Island og Nigeria til næste års VM-slutrunde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Landsholdsmålmand: Messi er uundværlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder