Barca lukkede gruppen af med en sejr: 2-0

Barcelona havde intet at spille for i forhold til gruppens stilling, da de allerede i seneste runde skaffede sig førstepladsen. Sporting havde til gengæld noget at spille for, da de matematisk fortsat havde muligheden for at gå videre, men portugiserne blev holdt godt tilbage af et fint spillende Barcelona-mandskab, som havde Messi på bænken i den første times tid.

Cillessen, Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne, Denis, Rakitic, Gomes, Vidal, Suárez og Paco

Ter Stegen, Roberto, Busquets, Alba, Paulinho, Deulofeu og Messi

- 1-0 59' - Paco
- 2-0 90' - Mathieu (Selvmål)

18'
- Kampen bølger en del uden at der opstår chancer, men her modtager Aleix Vidal bolden på kanten af feltet og forsøger at curle den op i krydset, men bolden stiger over kassen.

20'
- GOMES! Tæt på af portugiseren! Han erobrer bolden og Paco skaber plads med sit løb. Gomes knalder til bolden fra kanten af feltet, men den sniger sig lige forbi målet.

25'
- Tæt på at Suárez, som kommer ind i feltet og trykker af, men keeperen redder.

36'
- Sporting med en indøvet frisparksdetalje, men Semedo er hurtig og Luis Suárez hjælper godt til med at få lukket ned. Semedo begik frisparket i første omgang og fik sig et gult kort hvilket betyder, at han er ude i næste runde.

44'
- Sporting dominerer de sidste minutter af halvlegen, hvor Barcelonas midtbane slet ikke kan få fat. Rakitic løber rundt uden adresse mens Gomes og Denis forsøger, men har svært ved at binde spillet sammen.

322 sucessfulde afleveringer 151

56'
- Semedo holder sig ikke tilbage og stormer ind i en høj bold og får en støvle i hovedet. Frispark til Barcelona på et farligt sted.

57'
- Suárez forsøger sig direkte på frisparket, men muren tager bolden.

59' - MÅL!!
- Denis Suárez svinger hjørnesparket ind i feltet og Paco kommer højt op til den og pander den smukt videre i mål til 1-0. Et rigtigt flot mål af angriberen.

61' - ind-/udskiftning
- Vidal går ud efter en rigtig flot kamp, hvor han fik vist, hvor utrolig alsidig han er. Messi kommer på banen.

62'
- CILLESSEN! Det er ikke mange minutter, den hollandske keeper får, men skarpheden har han i den grad ikke mistet. Et forrygende indlæg fanger Barcelonas forsvar og Bas Dost skal egentlig bare ekspedere den i mål, men Cillessen springer ud i akrobatisk stil og redder. Han får en krammer med på vejen af Bas Dost, som ikke kunne tro sine egne øjne.

63' - ind-/udskiftning
- Piqué forlader banen og Busquets kommer ind. Busquets placerer sig i midterforsvaret - måske en generalprøve forud for søndagens kamp mod Villarreal, hvor Barcelona er uden Samuel Umtiti.

68'
- Messi sender en genial aflevering ind i feltet til Suárez, men han er alt for lang tid om at beslutte sig, og hans flade indlæg til Paco bliver blokeret.

74'
- Messi med et brag! Men den går forbi kassen.

74' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paulinho kommer ind.

82'
- Superspil af Barcelona. Busquets finder Denis Suárez, som straks vender og sætter fart. Han finder Messi, som ligeledes vender; og afslutter, men keeperen redder flot.

89'
- TÆT PÅ! Messi med en genial aflevering til Paco, som forsøger at sende den mellem keeper og modstander, men forsvarsspilleren kommer glidende og får lige rettet bolden til hjørnespark.

90' - MÅL!!
- Messi sender bolden i dybden til Denis Suárez, som forsøger at finde Paco Alcacer inde midt foran mål, men Mathieu glider i mellem og sender bolden i eget net til 2-0!

- Barcelona vinder 1-0 og lukker dermed af med 14 point. Juventus vandt også og følger med videre i Champions League med 11 point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder