Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez: Reserverne foretager fremskridt

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 6. december 2017


Denis Suárez: Reserverne foretager fremskridt

Denis Suárez, en af gårsdagens vigtigste spillere, som blandt andet var nøglespilleren i begge FC Barcelonas mål, har efter 2-0 sejren mod Sporting Club kommenteret på kampen.
Midtbanespilleren er godt tilfreds med holdets præstation indtil videre i sæsonen, og især er han blevet overbevist omkring truppens unge spillere. Han mener, at de spillere, som ikke får mange minutter, har været en stor hjælp, og helt klart har været en vigtig brik, i forhold til den ubesejrede stime på 22 kampe i alle turneringer indtil videre i sæsonen.

- Disse kampe har givet mulighed for dem, som normalt ikke får så mange minutter, til at vise deres betydning på banen, sagde Denis til beIN efter kampen, hvor han efterfølgende tilføjede, at de havde spillet en god kamp.
- Siden starten af sæsonen har vi bevist, at vi er på et virkeligt højt niveau. Dem, som ikke har spillet så meget, har fortaget fremskridt i forhold til sidste sæson.

- Jeg synes ikke spillet er så fascinerende sammenlignet med tidligere år, men det er svært for modstanderne at score mod os, indrømmer Denis Suárez.

Til slut kommenterede han på den kommende lodtrækningen i Champions League:

- Vi har vundet gruppen og vi har fordelen af at være på hjemmebane i anden kamp. Så jeg tror, at spørgsmålet er hvem der vil trække os, afslutter en kølig Denis Suárez.

Odds-tilbud
Få odds 7,00 på at Barcelona slår Sevilla
Få odds 6,00 på at Manchester City slår Burnley
Få odds 8,00 på at FC København slår Vejle
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement
20/10 - 13:30 Chelsea - Manchester United Anbefalet
20/10 - 15:30 Wolfsburg - Bayern München
20/10 - 16:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland
20/10 - 16:00 West Ham - Tottenham
20/10 - 18:30 Huddersfield - Liverpool
21/10 - 18:00 AGF - AaB


Ugens mest læste

Seneste nyheder