Annonce


Annonce

Annonce

Disse hold kan Barcelona trække i Champions League

Nyheder - 6. december 2017




Barcelona sikrede sig for to uger siden førstepladsen i deres Champions League-gruppe så derfor var kampen i aftes mod Sporting Lissabon reelt set gratis, da man ikke havde noget at miste. Ikke desto mindre tog catalanerne opgaven meget seriøst og vandt 2-0.

Paco Alcácer scorede til 1-0 mens tilbagevendte Jeremy Mathieu scorede selvmål for portugiserne og på den måde vandt Barcelona 2-0 og sluttede gruppen af med 14 point. Samme aften var der kamp i tre andre grupper og da de nu er færdigspillet kender Barcelona til tre mulige modstandere, som man kan møde i næste fase af turneringen.

Efter Champions League-grupperne møder førstepladsen et hold, som sluttede på andenpladsen i en anden gruppe. Man kan ikke trække en modstander fra egen gruppe eller eget land. Derfor kan Barcelona altså ikke trække Juventus og ej heller Real Madrid.

Til gengæld kan Barcelona trække Basel fra gruppe A, Bayern München fra gruppe B og Chelsea fra gruppe C.

I aften afvikles de sidste grupper og herefter kender man altså navnene på samtlige mulige modstandere for Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse hold kan Barcelona trække i Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder